Δεκάχρονη θύμα τροχαίου στα Μουδανιά

Δεκάχρονη θύμα τροχαίου στα Μουδανιά

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Βαρύς ο φόρος του αίματος στην άσφαλτο κατά την επιστροφή των εκδρομέων απο τη Χαλκιδική, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, όπου τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα έχασαν τη ζωή τους συνολικά τέσσερα άτομα και άλλα τόσα τραυματίστηκαν.

Ενα δεκάχρονο κοριτσάκι, που άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, τραυματίστηκε βαριά σε καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο 40ό χιλιόμετρο της οδού, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένος 39χρονος αλλοδαπός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το αυτοκίνητο αφού προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα του δρόμου στη συνέχεια συγκρούστηκε με… πέντε διερχόμενα αυτοκίνητα. Από τα συντρίμμια των οχημάτων ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη η δεκάχρονη Αννα Χατζηρηγοπούλου, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου μεταφέρθηκε. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται η μητέρα της μικρής, Μαρία Γκικούδη, 35 χρόνων (οδηγός του αυτοκινήτου) που φέρει σοβαρά τραύματα, καθώς και ο τρίχρονος γιος της, Αδαμάντιος Χατζηρηγόπουλος, που τραυματίστηκε ελαφρά. Από την καραμπόλα τραυματίστηκαν, επίσης ελαφρά, ο Γεώργιος Ασβεστόπουλος, 47 ετών, οδηγός του τέταρτου αυτοκινήτου.

Ο αλλοδαπός Σαούλικο Τκέλιτζε, 39 χρόνων, υπήκοος Γεωργίας, κάτοικος Νέων Μουδανιών, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η εκτελεστική γραμματεία της ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ δεν έγινε δεκτή στο διάλογο της Παρασκευής από τους υπουργούς, εξαιτίας του ότι τελούσε υπό καθεστώς απεργίας. Η Ομοσπονδία επισημαίνει και την αναγνώρισή της από τους δυο υπουργούς ως το μόνο αρμόδιο εκπρόσωπο των γιατρών του ΙΚΑ, τονίζοντας ότι τα δύο υπουργεία και το ΙΚΑ «πείστηκαν ότι ερήμην της ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ δεν μπορεί να γίνει διάλογος επί των απεργιακών αιτημάτων του κλάδου» (σημειώνεται στις επιτροπές τη σύσταση των οποίων πρότειναν οι υπουργοί, οι γιατροί του ΙΚΑ θα εκπροσωπούνται από την ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή