ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Σύλληψη Ιταλών για κλοπή ρολογιού μεγάλης αξίας από Σαουδάραβα

mykonos-thumb-large

Στη σύλληψη τριών Ιταλών που έκλεψαν ρολόι μεγάλης αξίας από Σαουδάραβα τουρίστα και στη συνέχεια επιχείρησαν να διαφύγουν στο εξωτερικό προχώρησε η αστυνομία στη Μύκονο.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 22 και 23 ετών και μια 26χρονη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Χώρα Μύκονου, ο 22χρονος αφαίρεσε ρολόι χειρός μεγάλης αξίας από τον Σαουδάραβα και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα, όπου τον ανέμενε συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή.

Διαπιστώθηκε ότι οι δυο άνδρες κυκλοφορούσαν στο νησί βραδινές ώρες επιβαίνοντες στο δίκυκλο, το οποίο είχε ενοικιάσει η 23χρονη, χρησιμοποιώντας πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Η μοτοσικλέτα εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη και αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε. Επίσης, κατασχέθηκε το πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Οι δράστες προσήχθησαν σήμερα το πρωί από το χώρο του αεροδρομίου Μυκόνου, στο οποίο είχαν μεταβεί με σκοπό να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της πλαστογραφίας πιστοποιητικών και της διακεκριμένης κλοπής.