Η ζέστη… «μπλόκαρε» τη γραμμή του μετρό προς αεροδρόμιο

Η ζέστη… «μπλόκαρε» τη γραμμή του μετρό προς αεροδρόμιο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τροποποιήσεις και καθυστερήσεις υπήρξαν σήμερα στα δρομολόγια του προαστιακού και του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο αφού λόγω των έντονων θερμοκρασιακών φαινομένων δημιουργήθηκε πρόβλημα στην γραμμή της υποδομής.

Σε ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που εκδόθηκε το απόγευμα τονίζεται ότι αποκαταστάθηκε η λειτουργία στη γραμμή και πλέον τα δρομολόγια του Προαστιακού εκτελούνται κανονικά. Ωστόσο, η κυκλοφορία των συρμών του μετρό προς το αεροδρόμιο θα γίνεται μετ' εμποδίων, αφού οι επιβάτες του θα πρέπει να μετεπιβιβάζονται στον Προαστιακό στους σταθμούς Δ. Πλακεντίας και Νερατζιώτισσας, (με το ίδιο εισιτήριο) για να μεταβούν στον προορισμό τους.

Εκτιμάται ότι η αποκατάσταση του προβλήματος αναμένεται να εχει ολοκληρωθεί έως το βράδυ.

Τα δρομολόγια του μετρό, αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, στη διαδρομή Σ.Σ. Πλακεντίας (σταθμός μετεπιβίβασης) έως το αεροδρόμιο κι αντίστροφα, θα εξυπηρετούνται από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, με την εταιρεία προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, να δρομολογεί έναν επιπλέον συρμό ανά ώρα, μεταξύ Νερατζιώτισσας (αναχώρηση ΧΧ:55) και Αεροδρομίου (αναχώρηση ΧΧ:30) μέχρι και τη λήξη του ωραρίου στις 23:30.

Πρακτικά, το Αεροδρόμιο εξυπηρετείται με τρία δρομολόγια την ώρα, με το τελευταίο δρομολόγιο να διέρχεται από Πλακεντίας, με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο, στις 23:03 και να αναχωρεί από το Αεροδρόμιο, με τελικό προορισμό την Αθήνα (ΣΣ Λαρίσης) στις 23:30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή