ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναφωνώντας… «Μamma Μia!» στα ελληνικά νησιά

merlin_26135

Οι ταινίες που εκτυλίσσονται σε πανέμορφους προορισμούς συχνά ωθούν τους θεατές να ταξιδέψουν σε αυτούς. Και με το «Mamma Mia! Here we go again», που τοποθετείται σε ένα φανταστικό ελληνικό νησί με το όνομα «Καλοκαίρι», πιθανότατα θα συμβεί το ίδιο.

Η Λίλα Φοξ, που ειδικεύεται στην Ελλάδα στο ταξιδιωτικό πρακτορείο SmartFlyer, αναφέρει ότι ο αριθμός αναζητήσεων για ταξίδια στα ελληνικά νησιά έχει αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα. (Spoiler: η ταινία γυρίστηκε στην κροατική νήσο Vis.)

Τα ταξίδια που παρουσιάζουμε μπορεί να σας ενθουσιάσουν ωθώντας σας σε παραθαλάσσιες αποδράσεις στην Ελλάδα.

Η Λίλα Φοξ διαθέτει προσφορά για το Canaves Oia Epitome, ένα νέο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, που βρίσκεται λίγο έξω από την Οία. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του πισίνα. Οι τιμές για μια σουίτα με πισίνα ξεκινούν από 600 δολάρια και, όταν οι ταξιδιώτες κάνουν κράτηση μέσω της Φοξ, λαμβάνουν δωρεάν πρωινό, πίστωση ύψους 100 δολαρίων για φαγητό και ποτό, καθώς και δυνατότητα αναβάθμισης χώρου εάν υπάρχει διαθεσιμότητα. Οι τιμές για μία σουίτα δύο υπνοδωματίων, η οποία διαθέτει μεγάλη πισίνα και ευρύχωρη βεράντα, ξεκινούν από περίπου 1.300 ευρώ το βράδυ, ενώ διατίθενται οι ίδιες προσφορές.

Στη Μύκονο, οι τιμές στο Grace Mykonos ξεκινούν από 343 ευρώ το βράδυ και περιλαμβάνουν μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο. Μια άλλη επιλογή στο νησί είναι το Archipelagos Hotel, το οποίο προσφέρει ένα γαστρονομικό πακέτο τεσσάρων διανυκτερεύσεων, το οποίο περιλαμβάνει δωμάτιο, δείπνο τριών πιάτων για δύο άτομα στο εστιατόριο, πρωινό και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Τα δωμάτια ξεκινούν από 760 ευρώ για τέσσερα βράδια. Η Greeka.com προσφέρει πακέτο πέντε διανυκτερεύσεων, το οποίο περιλαμβάνει διαμονή στην Αθήνα και τη Ρόδο, στην οποία οι ταξιδιώτες μπορούν να θαυμάσουν τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική της. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 716 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνουν ξενοδοχείο, πρωινό, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Ρόδου.

Το Friendly Planet Travel διαθέτει πακέτο με εννέα διανυκτερεύσεις για την Αθήνα, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, το οποίο περιλαμβάνει ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια μεταξύ Νέας Υόρκης και Αθήνας, μεταφορές από νησί σε νησί, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, πρωινό και περιήγηση στην Αθήνα. Τα εισιτήρια ξεκινούν από περίπου 3.200 ευρώ το άτομο.

Το Contiki, πρακτορείο που ειδικεύεται σε ταξιδιωτικά πακέτα για άτομα ηλικίας 18 έως 35 ετών, προσφέρει 12 διανυκτερεύσεις σε Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο και Ιο. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 1.900 ευρώ το άτομο, ενώ το πακέτο περιλαμβάνει ξενοδοχεία, τοπικές μεταφορές και πολλά γεύματα.

Το TrueTrips προσφέρει πακέτο πενθήμερης διαμονής στο νησί της Πάτμου. Οι επισκέπτες θα διαμείνουν στο Petra Hotel & Suites, με πρωινό, αεροπορικά αλλά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για να φτάσουν στο νησί από την Αθήνα, ημερήσια εκδρομή με βάρκα με μεσημεριανό γεύμα και ιστορική περιήγηση στο νησί. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 1.850 ευρώ το άτομο.

Το Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι προσφέρει ένα τετραήμερο πακέτο για τον Αύγουστο, το οποίο περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις, δείπνο τριών πιάτων για δύο άτομα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, πρωινό και πρόσβαση στην παραλία. Οι τιμές κυμαίνονται στα 1.250 ευρώ για δύο άτομα.