Τρένο εκτροχιάστηκε και έπεσε σε τοίχο στον σταθμό της Λαμίας – Μία τραυματίας (φωτογραφίες)

Τρένο εκτροχιάστηκε και έπεσε σε τοίχο στον σταθμό της Λαμίας – Μία τραυματίας (φωτογραφίες)

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντί να προσχωρήσει στην πορεία του από το Λιανοκλάδι προς Λαμία, το τοπικό προαστιακό τρένο «παρκάρισε» μέσα σε ένα παλιό συνεργείο που τώρα λειτουργεί ως αποθήκη του ΟΣΕ. Εκεί το οδήγησαν οι ράγες που, άγνωστο πως, είχαν αλλάξει στην είσοδο του σταθμού της Λαμίας, αλλάζοντας έτσι και την κατεύθυνση του τρένου.

Τρένο  εκτροχιάστηκε και έπεσε σε τοίχο στον σταθμό της Λαμίας – Μία τραυματίας (φωτογραφίες)-1

Μέσα στο τρένο ήταν ελάχιστοι επιβάτες, αφού η ώρα ήταν λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα. Εκτός από τον μηχανοδηγό, ο οποίος δεν τραυματίστηκε ήταν και μια 48χρονη συνοδός, που εργάζεται ως προϊσταμένη στον ΟΣΕ, η οποία τραυματίστηκε.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν τα κάγκελα για να απεγκλωβίσουν την συνοδό και μία ακόμη επιβάτη που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου παραμένουν.

Τρένο  εκτροχιάστηκε και έπεσε σε τοίχο στον σταθμό της Λαμίας – Μία τραυματίας (φωτογραφίες)-2

Η συγκοινωνία Λιανοκλάδι-Λαμία-Στυλίδα εξελίσσεται κανονικά. 

Το τρένο που εκτελούσε το πρώτο τοπικό δρομολόγιο από τον σταθμό του ΟΣΕ στο Λιανοκλάδι μέχρι και τη Στυλίδα, βγήκε εκτός πορείας, μπήκε σε άλλη γραμμή και έπεσε με δύναμη πάνω σε παραπλήσιο κτίριο ελέγχου του σταθμού, διαπερνώντας τον τοίχο.

Πηγή: ΑΠΕ / Φωτογραφίες: tvstar.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή