Συνάντηση υπουργού Δικαιοσύνης με δικαστές

Συνάντηση υπουργού Δικαιοσύνης με δικαστές

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σειρά θεμάτων που απασχολούν τους δικαστές και αφορούν κρίσιμα θέματα της λειτουργίας της δικαιοσύνης συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου με την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ενωσης στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και σύμφωνα με ανακοίνωση των δικαστών διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα.

Συνάντηση υπουργού Δικαιοσύνης με δικαστές-1

Τα σχέδια των κωδίκων, Ποινικού και Ποινικής Δικονομίας με τα οποία επιχειρείται πλήρης αναμόρφωση της ισχύουσας νομοθεσίας αλλά και σημαντικά θέματα, όπως η ιδιωτική διαμεσολάβηση, πειθαρχικός έλεγχος των δικαστικών λειτουργών και πολλά άλλα απασχόλησαν τη συνάντηση του υπουργού με τους εκπροσώπους των δικαστών ενώ έγινε εκτενής παρουσιάση και αναφορά σειράς προτάσεων εκ μέρους των δικαστικών λειτουργών για την επίτευξη στόχων όπως η καλύτερη αξιοποίηση των δικαστικών αλλά και η εύρυθμη λειτουργία της δικαιοασύνης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή