Στις κάμερες αναζητούν στοιχεία για τη δολοφονία της 33χρονης

Στις κάμερες αναζητούν στοιχεία για τη δολοφονία της 33χρονης

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις κάμερες που λειτουργούν στο συγκρότημα κατοικιών όπου η 33χρονη Κ.Α., θύμα ένοπλης ενέδρας στην Κηφισιά, έμενε μαζί με την κόρη της αναζητούν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών. Χθες, κλιμάκιο της υπηρεσίας ανέσυρε ένα ακόμη βίντεο από κάμερα που δεν είχε αρχικά εντοπιστεί, καθώς βρίσκεται κρυμμένη πίσω από πρασιά, και εκφράζεται η πεποίθηση ότι από την επεξεργασία του οπτικού υλικού θα προκύψουν στοιχεία για τους δράστες.

Η δολοφονία διαπράχθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης και έγινε αντιληπτή αρκετές ώρες αργότερα. Την 33χρονη εντόπισε η μητέρα της νεκρή στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της, στην Κηφισιά. Στο σημείο βρέθηκαν 16 κάλυκες από καλάσνικοφ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στη ενέδρα χρησιμοποιήθηκε και ένα πιστόλι 9 χιλιοστών. Τη στιγμή του φόνου, στο σπίτι της 33χρονης βρισκόταν η 7χρονη κόρη της και η οικιακή βοηθός.

Σύμφωνα με την επίσημη αστυνομική εκδοχή, η 33χρονη, μολονότι είχε βαρύ ποινικό παρελθόν, τα τελευταία χρόνια δεν είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, ωστόσο, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας σημειώνουν ότι η Κ.Α. διατηρούσε επαφές με «νονούς» της νύχτας και, μάλιστα, ερευνούν το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε πρόσφατες ανθρωποκτονίες. Μέσω του δικηγόρου κ. Παναγιώτη Μπαλακτάρη, πάντως, η οικογένεια της 33χρονης χαρακτήρισε «συκοφαντικά» τα δημοσιεύματα που την εμπλέκουν με παράνομες ενέργειες. Γεγονός, ωστόσο, αποτελεί ότι η 33χρονη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών με αναστολή για συμμετοχή το 2009 σε ληστεία χρηματαποστολής, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί και αθωώθηκε (Οκτώβριος 2017) για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στη δολοφονία μιας 29χρονης, το 2009, στα Καμίνια. Συγκατηγορούμενός της σε εκείνη την υπόθεση ήταν Αλβανός που κατηγορήθηκε για την επίθεση με βιτριόλι κατά του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, καθώς και εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα. Η δίκη για την επίθεση στον κ. Σαράκη εκκρεμεί, ενώ για την επίθεση στη νυν ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απαλλάχθηκε των κατηγοριών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή