Εντυπωσιακές εικόνες με χαμηλές πτήσεις αεροπλάνων στον αττικό ουρανό (φωτογραφίες)

Εντυπωσιακές εικόνες με χαμηλές πτήσεις αεροπλάνων στον αττικό ουρανό (φωτογραφίες)

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη συμμετοχή αεροπορικών επίλεκτων μονάδων επίδειξης από 5 χώρες του κόσμου, αλλά και θρυλικών πιλότων, πραγματοποιείται  για 7η διαδοχική χρονιά, η μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2018, στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.

Εντυπωσιακές εικόνες με χαμηλές πτήσεις αεροπλάνων στον αττικό ουρανό (φωτογραφίες)-1

H εκδήλωση διεξάγεται στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου ωστόσο σήμερα,  από τις 11.30 έως τις 12.30 ένα Airbus της Aegean και σχηματισμός αποτελούμενος από 9 ελβετικά ακροβατικά αεροσκάφη έκαναν χαμηλές πτήσεις στον αττικό ουρανό, προκειμένου να προωθήσουν το event.

Εντυπωσιακές εικόνες με χαμηλές πτήσεις αεροπλάνων στον αττικό ουρανό (φωτογραφίες)-2

Φέτος συμμετέχουν:

Η βελγική Πολεμική Αεροπορία με την Belgian F-16 Demo Team, ελβετική Πολεμική Αεροπορία, με το F-18 Hornet και την PC-7 TEAM, πτητικό σχηματισμό εννέα αεροσκαφών, η ισπανική Πολεμική Αεροπορία με δύο F/A-18 (C.15), η πολωνική Πολεμική Αεροπορία με τους ORLIC και το MIG 29, ο Ολλανδός Frank van Houten, ο Dutch Rush, με Sukhoi 26MX, ο θρυλικός Ιταλός Silver Chicken, αλλά και ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Glider πιλότος, Luca Bertossio, ο Σουηδός Johan Gustafsson,με το Glider SZD-59 «ACRO» (με την υποστήριξη της Ανεμολέσχης Αθηνών), ο Γερμανός Martin Graef με το Christen Eagle II, η WIZARD AEROBATICS και ο Δημήτρης Βερβερέλης με το AIRBUS HELICOPTER EC-120B. Τέλος από τη Ρουμανία έρχονται η Blue Air με BOEING 737-800 και οι εντυπωσιακοί Lacarii Acrobati με YAK-52.

Εντυπωσιακές εικόνες με χαμηλές πτήσεις αεροπλάνων στον αττικό ουρανό (φωτογραφίες)-3
Εντυπωσιακές εικόνες με χαμηλές πτήσεις αεροπλάνων στον αττικό ουρανό (φωτογραφίες)-4

Στην κορυφαία θέση, με το ‘'Zeus'' F-16 Demo Team, το Τ-6 A "Daedalus" Demo Team καθώς και τα Mirage 2000 και τα FANTOM η ελληνική Πολεμική Αεροπορία, με το S-70B Aegean Hawk το Πολεμικό Ναυτικό αλλά και τα Apache AH64, Chinook CH-47 και Huey UH-1, η Αεροπορία Στρατού, καθώς και οι επίλεκτες δυνάμεις τους.

Εντυπωσιακές εικόνες με χαμηλές πτήσεις αεροπλάνων στον αττικό ουρανό (φωτογραφίες)-5

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή