ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπή κυκλοφορίας σε Αθηνών – Κορίνθου, Λεωφόρο Ποσειδώνος και οδό Πειραιώς

Διακοπή κυκλοφορίας σε Αθηνών – Κορίνθου, Λεωφόρο Ποσειδώνος και οδό Πειραιώς

Κλειστές μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου ήταν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων η νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, από το ύψος των διοδίων της Ελευσίνας έως τα διόδια της Κορίνθου, η Λεωφόρος Ποσειδώνος και η οδός Πειραιώς εξαιτίας της συγκέντρωσης υδάτων και φερτών υλικών που προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση. 

Σύμφωνα με την αστυνομία,  η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της λεωφόρου Αλίμου, στο ρεύμα προς Πειραιά αλλά και στην οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της συμβολής με την Πέτρου Ράλλη έως την οδό Χαμοστέρνας.

Αναλυτικότερα,  η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι η κυκλοφορία οχημάτων έχει διακοπεί και στα εξής σημεία:

– Επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων Ελευσίνας έως τα διόδια Κορίνθου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
– Επί της Λ. Σαλαμίνος, στην Σαλαμίνα, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ευρυπίδου έως το ύψος της συμβολής με την οδό Αρετής.
– Επί της Λ. Σαλαμίνος, στην Σαλαμίνα, από το ύψος της Λ. Αιαντείου, έως ο ύψος της συμβολής με την οδό Φανερωμένης.

Νωρίτερα η ΕΛΑΣ είχε διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της Κακιάς Σκάλας λόγω της συσσώρευσης υδάτων και της συγκέντρωσης φερτών υλικών από τη βροχή.

Συγκεκριμένα, η διακοπή της κυκλοφορίας γίνόταν από το 57ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στην Κινέτα,στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο και η ΕΛΑΣ εκτρέπει την αυτοκίνητα προς την Αθήνα.

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων από το 54-ο έως το 57-ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κινέττας, που είχε διακοπεί λόγω συσσώρευσης υδάτων.