ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ. Νικολοπούλου: Η εταιρία Mindview δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με τη Novartis

Λ. Νικολοπούλου: Η εταιρία Mindview δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με τη Novartis

Προσπάθεια σπίλωσης του συζύγου της Γιάννη Στουρνάρα καταγγέλλει η Λίνα Νικολοπούλου, η οποία, απαντώντας με δήλωσή της σε δημοσίευμα, σημειώνει ότι η εταιρία Mindview δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με τη Novartis.

Συγκεκριμένα η κ. Νικολοπούλου αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «η εταιρεία MINDVIEW δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με την εταιρεία Novartis ούτε έχει υποπέσει σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια». Και προσθέτει: «Αλλά τι σημασία έχει αυτό; Θεωρούνται ψιλά γράμματα στα υπόγεια όπου εξυφαίνονται τα σενάρια σπίλωσης του συζύγου μου Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και της οικογένειάς μας».

«Η εταιρεία MINDVIEW είναι εταιρεία έρευνας αγοράς και διεξάγει έρευνες στον τομέα της υγείας, που είναι και η ειδικότητά μου, σύμφωνα με τη διεθνώς αναγνωρισμένη μεθοδολογία και δεοντολογία. Συμβάλλεται με νόμιμες συμβάσεις και συμμορφώνεται με τους νόμους του κράτους. Τα τελευταία δύο χρόνια οι εταιρείες μου ελέγχονται διαρκώς και εξονυχιστικά από όλες τις επιτροπές ελέγχου και δυστυχώς για τους συκοφάντες μου, ουδέν έχει προκύψει.Η συνέχεια στα δικαστήρια. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η προστασία της κουκούλας ημερομηνία λήξεως…», καταλήγει η ανακοίνωση.