Δικηγόρος οικογένειας Κ. Κατσίφα: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τις αλβανικές αρχές»

Δικηγόρος οικογένειας Κ. Κατσίφα: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τις αλβανικές αρχές»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κώστας Γιοβανόπουλος δικηγόρος της οικογένειας του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έπεσε νεκρός από αλβανικά πυρά, αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν προκύψει για τη διερεύνηση της υπόθεσης εκ μέρους των αλβανικών αρχών και δηλώνει την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη η οποία θα τρέξει τη δική της έρευνα.

«Η διερεύνηση που αντιλήφθηκα εγώ, ήταν πλημμελής , ήταν αχαρακτίρηστα χωρίς θεσμούς, με απίστευτα χρονικά εμπόδια και δεν ξέρω εν τέλει πόσο αξιοποιήσιμη θα είναι αύριο από ένα δικαστήριο για να βγει μία απόφαση», είπε αρχικά ο κ. Γιοβανόπουλος και συνέχισε:

«Η οικογένεια δεν έχει καμία εικόνα. Δεν έχουν καμία ενημέρωση, δεν τους δόθηκε κανένα έγγραφο, οι άνθρωποι προσπαθούν να στηριχθούν πάνω μας. Υπάρχει ένα κράτος εκεί που λειτουργεί σε τελείως άλλα επίπεδα από όσα φαντάζεστε. Εσείς μιλάτε με δεδομένο ότι κάποιος ενημερώνει, δεν συμβαίνει αυτό. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τη σορό. Δεν μπορείς να συζητάς με αυτούς τους όρους και ούτε να οργανώνεσαι.

«Ας είμαστε υπομονετικοί η αλήθεια θα αποκαλυφθεί» σημειώνει, ενώ για τις διαρροές σε σχέση με το παρελθόν του Κ. Κατσίφα  καλεί τα ΜΜΕ να κρατήσουν ψηλά τον πήχη της αλήθειας», πρόσθεσε, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή