Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρασε τους Μπακς… Mosharisia Brizola και Galaktoboureko

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρασε τους Μπακς… Mosharisia Brizola και Galaktoboureko

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την εύκολη επικράτηση των Μπάκς απέναντι στους πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Γούοριορς, «έβγαλε» την ομάδα για φαγητό, ώστε να γιορτάσουν την μεγάλη νίκη τους. 

Ο Γιάννης όμως είχε ετοιμάσει μία έκπληξη για τους συμπαίκτες του, καθώς το εστιατόριο που διάλεξε ήταν ελληνικό.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που ανάρτησε ο διεθνής σταρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μενού περιείχε διάφορα γνωστά ελληνικά πιάτα, οι τίτλοι των οποίων ήταν γραμμένοι στα greeklish.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρασε τους Μπακς… Mosharisia Brizola και Galaktoboureko-1

Το γεύμα ξεκίνησε με Mezethes και συγκεκριμένα Pikilia, Octapodaki tou Yiorgou, Soutzoukakia και Salata Horiatiki. Ακολούθησαν τα Kirios Piato με Ippoglossa, Kotopoulo Souvlas, Arnisia Paidakia, Mosharisia Brizola, Horta, Patates sto Fourno, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει ένα Galaktoboureko, ώστε να κλείσει ευχάριστα το γεύμα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρασε τους Μπακς… Mosharisia Brizola και Galaktoboureko-2

Ο Έλληνας σταρ, ο οποίος ηγείται της καταπληκτικής πορείας των Ελαφιών στην αρχή της σεζόν, δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα: «Ξέρουμε από την πρώτη μέρα τι μπορούμε να κάνουμε. Νιώθουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Σίγουρα είναι μια μεγάλη νίκη, θέλαμε να επιστρέψουμε ύστερα από μία άσχημη εμφάνιση με το Πόρτλαντ και καταφέραμε να νικήσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τους Γουόριορς, παίζοντας με ενέργεια από το πρώτο λεπτό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή