Νίκη της ΔΗΣΥΕ στις εκλογές της ΟΤΟΕ

Νίκη της ΔΗΣΥΕ στις εκλογές της ΟΤΟΕ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη θέση στις εκλογές της ΟΤΟΕ, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, κατέκτησε  η παράταξη της ΔΗΣΥΕ.

Συγκεκριμένα οι τραπεζοϋπάλληλοι έδωσαν 28 έδρες στην ΔΗΣΥΕ, αυξάνοντας κατά μία έδρα τη δύναμή της στη Διοίκηση της ΟΤΟΕ.

«Η Δύναμη που εξασφάλισε η ΔΗΣΥΕ στη νέα ηγεσία της ΟΤΟΕ δημιουργεί ελπίδες για τη πορεία του κλάδου των τραπεζοϋπαλλήλων που θα διασφαλίσει ακόμα περισσότερο την εργασία και τα δικαιώματα των τραπεζοϋπαλλήλων στη νέα εποχή.  Ταυτόχρονα, αυξάνει τις δυνατότητες του κλάδου για μια μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική παρέμβαση και σε πολιτικό επίπεδο προκειμένου οι Τράπεζες να υποχρεωθούν σε έναν πραγματικά ενεργό και εποικοδομητικό ρόλο για τη στήριξη της πραγματική οικονομίας και των κοινωνικών αναγκών» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΔΗΣΥΕ και προσθέτει:

«Η ΔΗΣΥΕ είναι εδώ δυνατή, αποφασιστική και έτοιμη να αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες που θα χρειαστούν.  Να συνεργαστεί με όλες εκείνες τις δυνάμεις που θέλουν πραγματικά η επόμενη μέρα να είναι η αφετηρία της οριστικής απαλλαγής από τις μνημονιακές πολιτικές στην οικονομία, στην κοινωνία, στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους, στις πραγματικές ανάγκες του τόπου.

Ο δικός μας ρόλος ως πρώτη δύναμη στο χώρο των Τραπεζών, δεσμευόμαστε να είναι ρόλος αγωνιστικής παρέμβασης και συμβολής σε όλα τα επίπεδα.  Πάντοτε, όμως, με πυξίδα αναφοράς τον κλάδο των τραπεζοϋπαλλήλων στον οποίο υποκλινόμαστε για την εμπιστοσύνη του και δεσμευόμαστε απέναντί του ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του με όλες μας τις δυνάμεις».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή