Επεισόδια έξω από το ΣΕΦ (φωτογραφίες)

Επεισόδια έξω από το ΣΕΦ (φωτογραφίες)

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός – Μπουντούτσνοστ στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.

Μία ομάδα κουκουλοφόρων, αποτελούμενη από 150 – 200 άτομα, κρατώντας ξύλα και μολότοφ κατέβηκε από μία ράμπα δίπλα στα πάρκινγκ του ΣΕΦ και συγκρούστηκε με δυνάμεις ασφαλείας των ΜΑΤ.

Έγινε χρήση δακρυγόνων και εκδηλώθηκε  φωτιά σε ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσυκλέτα, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν αφόρητη την ώρα που οι φίλαθλοι έμπαιναν για να παρακολουθήσουν το ματς.

37 συλλήψεις στα διόδια Ελευσίνας

Η αστυνομία προχώρησε σε 37 συλλήψεις οπαδών της Μπουντούσνοστ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και εξωσχολικού αθλητισμού.

Κατασχέθηκε πλήθος από ξύλινα στειλιάρια, φωτοβολίδες, σφυρί, σπρέι πιπεριού, τεμάχια μαρμάρων, πέτρες κλπ.

Επεισόδια έξω από το ΣΕΦ (φωτογραφίες)-1

Το μεσημέρι της Παρασκευής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Υπηρεσιών της ΓΑΔΑ, πραγματοποίησαν, στον Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας, έλεγχο σε τρία λεωφορεία που μετέφεραν τους οπαδούς της Μπουντούστνοστ που θα μετέβαιναν στο ΣΕΦ.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία ενός εκ των λεωφορείων δεκαέξι ξύλινα στειλιάρια, οκτώ φωτοβολίδες, μία κροτίδα, ένα σπρέι πιπεριού, ένα σφυρί μία κουκούλα τύπου full face τεμάχια μαρμάρων και πέτρες.

Κατόπιν των ανωτέρω, συνελήφθησαν τριάντα επτά αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και εξωσχολικού αθλητισμού.

Στους υπόλοιπους φιλάθλους, με τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας Αρχής, και για λόγους δημόσιας ασφάλειας απαγορεύθηκε η μετάβασή τους στο Στάδιο διεξαγωγής του αγώνα και συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων επιστρέφουν στη Χώρα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Επεισόδια έξω από το ΣΕΦ (φωτογραφίες)-2
Επεισόδια έξω από το ΣΕΦ (φωτογραφίες)-3

 

Επεισόδια έξω από το ΣΕΦ (φωτογραφίες)-4
Επεισόδια έξω από το ΣΕΦ (φωτογραφίες)-5

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή