Με όλες τις τιμές που προσήκουν σε έναν ανώτατο στρατιωτικό και στον σύζυγο της βασίλισσας της Βρετανίας, κηδεύεται σήμερα, από το παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ, ο δούκας του Εδιμβούργου, πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών την Παρασκευή 9 Απριλίου. Η τελετή, παρά την αναμφίβολη μεγαλοπρέπειά της, προσαρμόστηκε στις επιταγές της πανδημίας (Steve Parsons / PA Wire / Pool via REUTERS).
ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Με όλες τις τιμές που προσήκουν σε έναν ανώτατο στρατιωτικό και στον σύζυγο της βασίλισσας της Βρετανίας, κηδεύεται σήμερα, από το παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ, ο δούκας του Εδιμβούργου, πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών την Παρασκευή 9 Απριλίου.

mia-zoi-me-ligo-nima0
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Λουλούδια, κάρτες, σημειώματα και ζωγραφιές αφήνουν οι Αγγλοι για να τιμήσουν τον πρίγκιπα Φίλιππο.


o-didymos0
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Θα είναι η συμμετοχή της Ιταλίας στην Expo του Dubai.

o-didymos0
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Θα είναι η συμμετοχή της Ιταλίας στην Expo του Dubai.
mia-techniti-oasi-stin-erimo0
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Ενας από τους 17 στρατιώτες που διαμένουν στο Kibbutz Nir Yitzhak φωτογραφίζεται με φόντο τους ολάνθιστους αγρούς από νεραγκούλες.Φωτ. INTIME NEWS.
ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19

Σε κινητοποίηση για την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού των ηλικιών άνω των 60 ετών προχωράει η κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να λαμβάνει μέρος προσωπικά στην προσπάθεια. Με βάση τα υφιστάμενα στοιχεία, στις ηλικίες 60-64, μόλις το 47% είτε έχει κάνει μία δόση εμβολίου είτε έχει κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί.

me-galazio-fonto0
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν τα τρία άλογα στην Ελβετία.