Σειρές
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Αψεγάδιαστες και ακούνητες


Θα το σκεφτούν
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Μια υδρόγειος, μια γλάστρα με πλαστικά λουλούδια και τα γυμνά πόδια του Mawlawi Abdul Salam Baryali υπεύθυνου του οικονομικού τομέα του Κανταχάρ, αποπροσανατολίζουν από την βασική είδηση.


Ουκρανία: Ψυχίατροι στο στρατόπεδο
ARTE

Στο Ντονμπάς, ψυχίατροι του ουκρανικού στρατού επιμορφώνουν τους στρατιώτες για το πώς να αναγνωρίζουν το ψυχολογικό τραύμα και πώς να νικούν τον πανικό.
Για το τσίρκο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Στην γειτονιά Λάπα του Ρίο ντι Τζανέιρο οι ακροβάτες περπατούν κάθετα.


W♀men: Τα στερεότυπα επιβιώνουν και στις εκλογές
PODCASTS

Με αφορμή τις εθνικές εκλογές συζητάμε με τη Μαρία Γιαννιού, συνιδρύτρια του Women Act, για την εκπροσώπηση των γυναικών και για το εάν έχουν ίσες ευκαιρίες με έναν άνδρα στον προεκλογικό αγώνα. 

Επιστροφή
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Καιρό είχε να φανεί η Aishwarya Rai, η εστεμμένη (σε καλλιστεία) διάσημη ηθοποιός της Ινδίας και το έκανε στις Κάννες και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του τελευταίου Indiana Jones and the Dial of Destivny» που προβλήθηκε εκτός διαγωνισμού. REUTERS/Yara Nardi REUTERS/Cathrin Mueller Γενέθλια Τα 120 της χρόνια θα γιορτάσει η φημισμένη Harley-Davidson και στο Αμβούργο ετοιμάζονται. Πρώτες […]


Το πρώτο καψόνι
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Είναι μια από τις πιο φημισμένες στρατιωτικές ακαδημίες του κόσμου.

The Money Pod #42: Χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός – Πώς η γνώση αφορά το εισόδημα
PODCASTS

Στη χώρα μας ξοδεύουμε τουλάχιστον 29 δισ. σε τζόγο και μόλις 5 δισ. σε ασφαλιστικά προγράμματα, όταν τα έσοδα από τον τουρισμό είναι 17 δισ. Ο Έλληνας έχει τάση να «αγοράζει» τη χειρότερη στιγμή. Βασική αρχή στις επενδύσεις η διασπορά του κινδύνου με μακροπρόθεσμες τοποθετήσεις σε διαφορετικά assets. Η σημασία της οικονομικής ενημέρωσης, ο ρόλος της εκπαίδευσης και η μάστιγα του χρηματοοικονομικού στρες.