ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 27η Μαρτίου

ap_450327012

Flashback στην 27η Μαρτίου-1
Ένα μήνα πριν από την πτώση της Σαϊγκόν στα χέρια του Λαϊκού Στρατού του Βιετνάμ και των Βιετκόνγκ, εξαγριωμένοι μαθητές συγκρούονται με δυνάμεις της αστυνομίας κατά τη διάρκεια μίας κινητοποίησης εναντίον της αλλαγής της στρατολογικής νομοθεσίας, η οποία κατέβαζε την ηλικία στρατολόγησης στα 17 έτη λόγω των εκτάκτων συνθηκών και της κλιμάκωσης του Πολέμου του Βιετνάμ, το 1975. (AP Photo/Lo Vinh)

Flashback στην 27η Μαρτίου-2
Στρατιώτες της 7ης Αμερικανικής Στρατιάς σφυροκοπούν με κανονιοβολισμούς τα υπό υποχώρηση γερμανικά στρατεύματα, λίγο μετά την κατάληψη της κοινότητας του Ρέχτενμπαχ, κατά τη διάρκεια της τελευταίας φάσης της συμμαχικής προέλασης στα εδάφη του Τρίτου Ράιχ, το 1945. (AP Photo/Jim Pringle)

Flashback στην 27η Μαρτίου-3
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοινώνει τη νέα στρατηγική των Ηνωμένων Πολιτειών στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση του θα επικεντρωθεί στην καταπολέμηση των δυνάμεων των Ταλιμπάν και της Αλ-Κάιντα στις δύο χώρες, μετατοπίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της δράσης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων από το Ιράκ, όπου είχε επικεντρωθεί η κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους, στο Eisenhower Executive Office Building, στην Ουάσιγκτον, το 2009. (AP Photo/Ron Edmonds)