ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στη 16η Μαΐου

ap_7405160289

Flashback στη 16η Μαΐου-1
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ευρωπαϊκής σόου μπιζ κατά τη δεκαετία του '70, η Βρετανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Τζέιν Μπίρκιν και ο Γάλλος τραγουδοποιός και τραγουδιστής Σερζ Γκένσμπουργκ, τραβά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, το 1974. (AP Photo/Jean Jacques Levy) 

Flashback στη 16η Μαΐου-2
Κατά τη διάρκεια μίας περιοδείας του στη Βόρεια Ιταλία, ο Ιταλός δικτάτορας Μπενίτο Μουσολίνι επιθεωρεί τις δυνάμεις αλπινιστών που υπηρετούν στα γαλλοιταλικά σύνορα, στην πόλη της Μπαρντονέτσια, το 1939. (AP Photo)

Flashback στη 16η Μαΐου-3
Στρατιώτες του αμερικανικού πεζικού επιδεικνύουν χαμογελαστοί μία σημαία της Αυτοκρατορίας της Ιαπωνίας, λάφυρο από το αρχηγείο του εχθρού, το οποίο ισοπεδώθηκε από συμμαχικές βόμβες, σε κάποια νησιωτική περιοχή της Νέας Γουϊνέας, το 1944. (AP Photo)

Flashback στη 16η Μαΐου-4
Ένα θωρηκτό του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού βυθίζεται μετά από την επίθεση αυτοκτονίας ενός καμικάζι του αυτοκρατορικού ναυτικού της Ιαπωνίας, κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών της Μάχης του Ειρηνικού, το 1945. (AP Photo)