Ανθρώπινο δέρμα

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κουφάρι μιας γούνας από αλεπού να κουμπώνει στην ουρά της ή ένα γιακά ή ένα ολόκληρο παλτό από μινγκ ή άλλο χαριτωμένο ζώο. Θα φορούσατε πια κάτι από αυτά; Μήπως το ίδιο πρέπει να κάνουμε με τσάντες και παπούτσια και παλτά από δέρμα; Με αυτά τα ερωτηματικά και την πάντα αιχμηρή διάθεση να προκαλέσει την σκέψη μας, η φιλοζωική οργάνωση PETA σε δράση στην Νέα Υόρκη, δημιούργησαν φωτορεαλιστικό ανθρώπινο δέρμα για να εικονογραφήσει αυτές ακριβώς τις σκέψεις. Θα το αντέχατε; REUTERS/Eduardo Munoz

Σημεία ζέστης

Ολο και περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος της θέρμανσης στην Αγγλία. Αυτό έχει οδηγήσει την κυβέρνηση να ανοίξει χώρους για να περάσουν οι άνθρωποι την ημέρα τους. Οπως οι βιβλιοθήκες του Λονδίνου που ξαφνικά γέμισαν κόσμο, μητέρες με παιδιά που έχουν πάει για να κάνουν τα μαθήματά τους στην ζέστη ή ανθρώπους που απλά μένουν εκεί μέχρι να κλείσουν παρά στο παγωμένο τους διαμέρισμα. 

Ανθρώπινο δέρμα-1

Με την Αργεντινή

Ανθρώπινο δέρμα-2

Παγίδες για την γιορτή

Οταν ζείς δίπλα στην θάλασσα γιορτάζεις αλλιώς. Εμείς η Ελληνες στολίζουμε καραβάκια παραδοσιακά για τα Χριστούγεννα, στο Key West γιατί να μην φτιάξουν ένα δένδρο από παγίδες για αστακούς; Αλλωστε γι αυτό είναι διάσημη η περιοχή. (Carol Tedesco/Florida Keys News Bureau via AP)

Ανθρώπινο δέρμα-3

Κολομβιανά Χριστούγεννα

Τοπικό το θέμα και για τις γιορτές στην Μποκοτά Στην Πλατεία Μπολιβάρ παρέλασαν τα άρματα με θέμα το «Δένδρο της Αφθονίας». (AP Photo/Fernando Vergara)

Ανθρώπινο δέρμα-4
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT