Ο σούπερ Μουστάκιας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γιορτές με τον πρόεδρο κάνουν τα παιδιά στην Βενεζουέλα. Χιλιάδες κούκλες του «super Bigote (μουστάκι)» και της «Cilita», φιγούρες βασισμένες πάνω στον Νικολά Μαδούρο και την σύζυγό του Σίλια Φλόρες μοιράστηκαν στις γειτονιές της χώρας. Ο ήρωας πολεμά τους Αμερικανούς και φυσικά είναι και παιδική σειρά στην τηλεόραση (AP Photo/Jesus Vargas)

Ο σούπερ Μουστάκιας-1

REUTERS/Jose Luis Gonzalez 

Ο Captain America

Με ένα άλλο σούπερ ήρωα παίζει ο μικρός από την Βενεζουέλα. Ο George 5 ετών περιμένει στην σειρά- ενώ μπροστά του φαίνονται οι φράχτες και τα μέλη της εθνικής φρουράς του Τέξας- για να περάσει από το Μεξικό που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του φράχτη. 

Ο σούπερ Μουστάκιας-2
REUTERS/Yves Herman 

Μαλλάκια

Από κομμωτήριο σε κομμωτήριο συγκεντρώνονται οι πρώτες ύλες. Φρεσκοκομμένα μαλλιά χρησιμοποιούνται για την δημιουργία φυσικών φίλτρων από την εταιρία Dung Dung του Βελγίου για να κατακρατούν όλες τις χημικές ουσίες που υπάρχουν στο νερό.  

Ο σούπερ Μουστάκιας-3

REUTERS/Eva Manez

Αλευροπόλεμος στην Ισπανία

Διατηρούν την παράδοση στο Ιμπί του Αλικάντε και από το πρωί έχουν ντυθεί με τα στρατιωτικά τους. Τα πολεμοφόδια είναι αλεύρι και αβγά σε τεράστιες ποσότητες με τους συμμετέχοντες να μην φοβούνται ούτε το ένα ούτε το άλλο. 

Ο σούπερ Μουστάκιας-4
EPA/Peter Lakatos

Αφορμή για βαρκάδες

Με κύριο καμβά το εντυπωσιακό κοινοβούλιο διεξάγεται το φεστιβάλ Φωτός της Βουδαπέστης με πολλούς να το απολαμβάνουν μέσα από τα νερά του Δούναβη.  EPA/Peter Lakatos

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή