Κλιματική αλλαγή

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εθελοντές κουβαλούν προμήθειες για τους πυροσβέστες που συνεχίζουν να μάχονται στο Πουρέν. Η Χιλή είναι αντιμέτωπη εδώ και ημέρες με καταστροφικές πυρκαγιές που ενισχύουν οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού, κοστίζοντας σε ανθρώπινες ζωές και φυσικό πλούτο. AP Photo/Matias Delacroix

Κλιματική αλλαγή-1

AP Photo/Vincent Thian

Ευχές προσευχές και όρκοι

Ινδουιστικές στολισμένες εικόνες που τις ονομάζουν καβάντι, κουβαλούν οι πιστοί στα 272 σκαλοπάτια για τον ναό Sri Subramaniar Swamy στην Κουάλα Λουμπούρ. Η γιορτή Thaipusam γίνεται προς τιμή του Θεού Μουρουγκάμ με τους πιστούς να ζητούν ευλογία, να ορκίζονται πίστη και να προσφέρουν ευχαριστίες.

Κλιματική αλλαγή-2

EPA/PIYAL ADHIKARY

Σύγχρονα σκουπίδια

Με τις περισσότερες συσκευές να έχουν μικρή διάρκεια ζωής για την αύξηση της κατανάλωσης αλλά και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας, τα τεχνολογικά μας σκουπίδια είναι τεράστια. Αντιμέτωπη με το πρόβλημα είναι η πολυπληθής Ινδία όχι μόνο εξαιτίας της δικής της κατανάλωσης αλλά περισσότερο από την εισαγωγή τους από άλλες χώρες με τον σκοπό της ανακύκλωσης, που από ότι φαίνεται δεν αποδίδει. Στην φωτογραφία στοιβαγμένες και παρατημένες συσκευές στην Καλκούτα. 

Κλιματική αλλαγή-3

REUTERS/Antonio Bronic

Τα συγχαρητήρια στον σεφ

Ενα ρομπότ μαγειρεύει καθημερινά, τυπικά και αγόγγυστα στο εστιατόριο Bots&Pots στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Οσο για το βάζο με τα φιλοδωρήματα ε, δεν υπάρχουν λόγια.

Κλιματική αλλαγή-4

 REUTERS/Luisa Gonzalez

Η σφαγή των ρόδων

Ξεκίνησε εδώ και μέρες η κοπή, η συλλογή και η μεταφορά των λουλουδιών από άκρη σε άκρη της γης. Μια από τις πιο καταναλωτικές ημέρες για τα λουλούδια, του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, με τους αγοραστές να τιμούν τα εφήμερα άνθη για τους αιώνιους όρκους τους. Η φωτογραφία από θερμοκήπιο στην Τακοντσίπα της Κολομβίας. 

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή