Οι πρωτόπλαστοι

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο με καλλιτεχνική δημιουργία θα μπορούσε να το παρομοιάσει κανείς.

Αλλωστε δεν είναι τυχαίο που διοργανώνεται στην Βενετία. Το θέμα ήταν «Original Sinners» και κάθε αμφίεση που παρουσιάστηκε στο Dinner Show του Ca Vendramin Calergi ήταν από μόνη της ένα έργο τέχνης. EPA/ANDREA MEROLA

Οι πρωτόπλαστοι-1

AP Photo/Silvia Izquierdo

Ωρα για διασκέδαση

Στην Βραζιλία οι Απόκριες είναι αλλιώς. Κοστούμια πλουμιστά, όλα στην υπερβολή τους, γυμνά κορμιά και αυτά με την δική τους υπερβολή. Το καρναβάλι είναι αφορμή για διασκέδαση, όπως η εκδήλωση Gigantes de Lira στο κέντρο του Ρίο ντι Τζανέιρο.

Οι πρωτόπλαστοι-2

AP Photo/Dmitri Lovetsky

Κάποιος άλλος

Οσοι ασχολούνται με το cosplay δεν έχουν ανάγκη από συγκεκριμένες περιόδους για να γίνουν κάποιοι άλλοι. Οπως η κυρία της φωτογραφίας με το κοστούμι εμπνευσμένο από τον Elton John στην διοργάνωση για τους φαν του είδους στην Αγία Πετρούπολη.

Οι πρωτόπλαστοι-3

AP Photo/John Minchillo

Καθυστερημένη γιορτή

Την κινεζική πρωτοχρονιά γιόρτασαν (αν και αρκετά αργότερα) στην Chinatown  του Μανχάταν με πολύχρωμους δράκους για την καλή τύχη και μπόλικους επισκέπτες παρά την παγωνιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή