Βγαλμένο από την ζωή

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανεβασμένοι πάνω σε ελέφαντες, ντυμένοι στα ροζ και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου τα ζευγάρια της φωτογραφίας ανταλάσσουν όρκους αγάπης στον Nong Nooch τον Τροπικό κήπο της Ταιλάνδης που διοργάνωσε την εκδήλωση για την ημέρα. Στο κέντρο η σκληρή πραγματικότητα, ακόμα και στις πιο ρομαντικές στιγμές κάποιος πρέπει να καθαρίζει την βρομιά. REUTERS/Athit Perawongmetha

Βγαλμένο από την ζωή-1

REUTERS/Tingshu Wang

Υπερβολή

Τι θα ήταν ο έρωτας χωρίς την υπερβολή του; Μάλλον πιο αδιάφορος και πεζός θα έλεγε κάποιος. Ετσι στην Κίνα και συγκεκριμένα στο Πεκίνο ο Βαλεντίνος είναι τεράστιος και τα ρόδα το ίδιο, ιδανικό σκηνικό όμως για φωτογραφίες.

Βγαλμένο από την ζωή-2

AP Photo/Tony Hicks

Μια παράλογη κανονικότητα

Με ένα τεράστιο μπουκέτο ένας άνδρας διασχίζει την πολύπαθη πλατεία Maidan του Κιέβου με τα οδοφράγματα για να τα παραδώσει στην καλή του.

Βγαλμένο από την ζωή-3

REUTERS/Edgar Su

Με υπομονή και ανεκτικότητα

Κάτι θα ξέρουν το ζευγάρι των ηλικιωμένων που αποφάσισε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου να ανανεώσει τους όρκους του γάμου του. Η Yong Mok Lan ετοιμάζεται για την τελετή και o Tan Chee Hwa περιμένει την καλή του, κάπου στην Σιγκαπούρη.

Βγαλμένο από την ζωή-4

@banksy/via REUTERS

Δεν πονάει ποτέ!

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε να χτυπήσει ο Bansky με ένα νέο έργο με τίτλο «Valentine’s day mascara» σε τοίχο του Κέντ και την υπενθύμιση για την γυναικεία κακοποίηση

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή