Πρόγευση

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φημισμένες κερασιές της Ιαπωνίας μπορεί να μην είναι. Αλλά οι Ιάπωνες δεν μπορούν να μείνουν ασυγκίνητοι μπροστά στην ομορφιά των ροζ τρυφερών ανθών και έσπευσαν να τα φωτογραφήσουν στον περίβολο του ναού Yushima και ας επρόκειτο για ταπεινές δαμασκηνιές. AP Photo/Shuji Kajiyama

Πρόγευση-1

EPA/MARTIN DIVISEK

Χωρίς μπαλκόνι

Στο φέρι Orhangazi στο Iskenderum έχουν βρει καταφύγιο 600 άνθρωποι όλοι άστεγοι από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία. Ανάμεσα σε αυτούς και ένα παπαγαλάκι που απολαμβάνει την λιακάδα πάνω στο τραπέζι καθώς αυτό το κλουβί δεν θα ξανακρεμαστεί σύντομα από κάποιο μπαλκόνι.

Πρόγευση-2

EPA/YAHYA ARHAB

Βόλτα

Τα χαμόγελα περισσεύουν στην βόλτα του πατέρα με τα έξι (αυτά τουλάχιστον χωρούσαν) παιδιά του στην πόλη Hodeidah της Υεμένης.

Πρόγευση-3

EPA/SEBASTIEN NOGIER

Επέτειος

Τα 150 του χρόνια γιορτάζει το καρναβάλι της Νίκαιας και θα διαρκέσει μέχρι της 26 Φεβρουαρίου. Οσο για το πλουμιστό κοστούμι της κυρίας μάλλον εμπίπτει στο θέμα του καρναβαλιού «Ο βασιλιάς των θησαυρών του κόσμου».

Πρόγευση-4

Emily Tubbs/Macaulay Library/Cornell Lab of Ornithology via AP

Πουλιά στην αυλή

Η έρευνα που διεξάγει το Cornell Lab of Ornithology κατάφερε να συνδιάσει την διασκέδαση με την μελέτη. Σκοπός να παρατηρήσουν οι άνθρωποι τα πουλιά και τις περιόδους που έρχονται στην αυλή τους. Στην έρευνα συμμετείχαν 385.000 άνθρωποι από 192 χώρες δίνοντας στους επιστήμονες ένα καλό υλικό για να μάθουν για τις συνήθειες των πουλιών παγκοσμίως.

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή