Ασφάλεια και τριαντάφυλλα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα λευκό ρόδο περίμενε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις με το που κατέβηκε από το αεροπλάνο της. Η Χάρις βρίσκεται στο Μόναχο για να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Ασφαλείας που θα διεξαχθεί στην πόλη. AP Photo/Michael Probst

Ασφάλεια και τριαντάφυλλα-1

EPA/RUNGROJ YONGRIT

Επικίνδυνο σεμινάριο

Ενα μη δηλητηριώδες φίδι κάνει βόλτες στο κορμί μιας κοπέλας. Το ινστιτούτο φιδιών Queen Saovadha της Ταιλάνδης διοργανώνει διήμερα σεμινάρια για την εκπαίδευση του κοινού στην διαχείριση των φίδιων. Η Ταιλάνδη έχει τουλάχιστον 200 διαφορετικά είδη, τα 30 από τα οποία είναι δηλητηριώδη, όπως όι κόμπρες. Το ινστιτούτο μαθαίνει στους κατοίκους να τα ξεχωρίζουν, να τα συλλαμβάνουν και να τα απομακρύνουν από τις κατοικίες τους καθώς με την αύξηση των πόλεων είναι όλο και πιο συχνό το φαινόμενο να βρίσκονται τα φίδια μέσα στα σπίτια των κατοίκων.

Ασφάλεια και τριαντάφυλλα-2

EPA/ANDY RAIN

Πέρα από τους δρόμους

Αυτός είναι ο τίτλος της νέας έκθεσης της γκαλερί Saatchi του Λονδίνου αφιερωμένη στην ζωντανή και παλλόμενη τέχνη του δρόμου όπως τα εικονιζόμενα γεμάτα δύναμη και χρώμα έργα του Feleipe Pantone από την έκθεση.

Ασφάλεια και τριαντάφυλλα-3

REUTERS/Carlos Barria

Το φαινόμενο

Μπορεί κανείς να το δει αν όλα συνηγορούν για να αποκαλυφθεί. Δηλαδή ιδανικές καιρικές συνθήκες αλλά και μόνο μερικές ημέρες του Φεβρουαρίου. Τότε ο καταρράκτης Horstail παίρνει φωτιά για λίγο. Ολα αυτά στο Εθνικό Πάρκο Yosemite στην Καλιφόρνια.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή