Οταν και ο πόλεμος παλιώνει

Οταν και ο πόλεμος παλιώνει

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα μοναδικό και πάλι θέμα κάλυψε ο φωτογράφος του A.P. Emilio Morenatti. Αυτή την φορά ο φακός του επικεντρώθηκε στα ξεθωριασμένα πια πορτραίτα των νεκρών του πολέμου. Οι αστραφτερές σημαίες και τα πλαστικά λουλούδια φαίνεται να αντέχουν περισσότερο από τις εικόνες των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στον πόλεμο της Ουκρανίας καθώς ακόμη και αυτός έχει αρχίσει να παλιώνει.(AP Photo/Emilio Morenatti)

Οταν και ο πόλεμος παλιώνει-1

AP Photo/Francisco Seco

Οσο φτάνει το μάτι

Ξαπλωμένη πάνω στο παγωμένο χώμα κλαίει τα δυό της παιδιά στα σημαδεμένα μνήματα με αριθμούς.

Δεν έχουν τέλος οι τάφοι στην Τουρκία, άλλοι θαμμένοι στο χώμα όπως στο νέο νεκροταφείο στην Μαλάτια, άλλοι ακόμη θαμμένοι κάτω από τα ερείπια.

Οταν και ο πόλεμος παλιώνει-2

REUTERS/Tyrone Siu

Τουριστική ατραξιόν

Τα μικροσκοπικά και πανάκριβα «κουτιά» διαμερίσματα του Χονγκ Κονγκ γίνονται φόντο για φωτογραφήσεις διακοπών από ευκατάστατους Κινέζους όπως η κυρία της εικόνας.

Οταν και ο πόλεμος παλιώνει-3
AP Photo/Mary Altaffer

Λίγη αστερόσκονη

Συνεχίζονται οι επιδείξεις μόδας σε Νέα Υόρκη και Μαδρίτη. Στην φωτογραφία ένα μοντέλο του Thom Browne στολίζεται με λίγη αστερόσκονη πριν περπατήσει στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή