Τραμπ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τράμπ μετά την ανακοίνωση της Νίκι Χέιλι ότι θα συμμετάσχει στην κούρσα για την προεδρία. Μάλιστα ήταν μια συγκέντρωση στο Πάλμ Μπιτς με τους υποστηρικτές του Τραμπ να εμφανίζονται όπως πάντα με μπλουζάκια με την εικόνα του, κάλτσες με το λογότυπο της προεκλογικής του εκστρατείας, καπελάκια και κοσμήματα αφιερωμένα σε εκείνον. Αν μη τι άλλο τα διαφημιστικά του Τραμπ θα πρέπει να φέρνουν ζεστό χρήμα στην προεκλογική του καμπάνια. EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Τραμπ-1

AP Photo/Virginia Mayo

Στην πατρίδα του για λίγο

Τον πίνακα του Ρούμπενς κρατούν οι υπάλληλοι του Sotheby’s στις Βρυξέλλες για τους φωτογράφους. Ο Θεός Αρης επέστρεψε για πρώτη φορά εδώ διακόσια ολόκληρα χρόνια στην περιοχή που ζωγραφίστηκε το 1620, για να εκτεθεί για τους φιλότεχνους και συλλέκτες πριν βρεθεί στην Νέα Υόρκη για την δημοπρασία του Μαΐου.

Τραμπ-2

AP Photo/Eugene Hoshiko.

Στο μέσον της στρατόσφαιρας

Εκεί θέλει να μας στείλει ο εικονιζόμενος CEO Keisuke Iwaya, της εταιρίας Iwaya Giken. Η εικονιζόμενη καμπίνα με το μπαλόνι της,μπορεί να την σηκώσει τουλάχιστον 15 μίλια και να επιστρέψει για ένα ζευγάρι ταξιδιωτών που θα ζήσουν μια μαγική και πανάκριβη εμπειρία.

Τραμπ-3

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Μπλεκ

Ρισκάροντας σοβαρά κάποιος να μαρτυρήσει την ηλικία του δεν μπορεί παρά να δει τις ομοιότητες με τον παιδικό ήρωα Μπλεκ και του μοντέλου του οίκου  Burberry  από την παρουσίαση μόδας στο Λονδίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή