Ενας σπάνιος παγκολίνος

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κάθε προσοχή και χρησιμοποιώντας ένα λούτρινο θαλάσσιο ελέφαντα οι υπεύθυνοι του τσίρκου προσπαθούν να ζυγίζουν το εικονιζόμενο νεογέννητο. Ο μικρός που ανήκει στο επ απειλούμενο είδος στην Ευρώπη των κινέζων παγκολίνων είναι το πρώτο που γεννιέται στο πάρκο και σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι τώρα «όλα πάνε καλά». AP Photo/Petr David Josek

Ενας σπάνιος παγκολίνος-1

REUTERS/Jose Luis Gonzalez

Hecho in Mexico

Κακόπαθε το καημένο το γατί μέσα στην φυλακή. Η εικονιζόμενη σφιγξ διασώθηκε από την φυλακή Careso 3 στην Ciudad Juarezπου αυτός που την είχε της έκανε και τατουάζ αντίστοιχα των συμμοριών στα καρτέλ. Μετά την διάσωσή της από την αστυνομία η γάτα, που δεν έχει όνομα αλλά σύμφωνα με τον κτηνίατρο είναι εξαιρετικά κοινωνική, θα δωθεί για υιοθεσία.

Ενας σπάνιος παγκολίνος-2

AP Photo/Alessandra Tarantino

Καλλονές με ατέλειες

Το πρακτορείο μοντέλων «L’imperfetta» παρουσίασε τις καλλονές του στην Ρώμη. Ολες μοναδικές, όπως η εικονιζόμενη Sonia Sparta που έχει μια δερματική πάθηση που λέγετε υπερμελάγχρωση. Τα μοντέλα σε διαφορετικά μεγέθη και ύψη έρχονται να καλύψουν την ανάγκη της βιομηχανίας ομορφιάς για να οριοθετήσει και πάλι τα πρότυπα της.

Ενας σπάνιος παγκολίνος-3

AP Photo/Bikram Rai

Πρωτοχρονιά

Ο νέος χρόνος στην Ασία είναι λίγο σαν τις κοπές βασιλόπιτας στην Ελλάδα. Ακόμα συνεχίζουν. Ετσι λοιπόν τα κορίτσια στο Κατμαντού έβαλαν τις πολύχρωμες στολές τους για να γιορτάσουν το Losar, την δική τους πρωτοχρονιά.

Ενας σπάνιος παγκολίνος-4

AP Photo/Petr David Josek

Κουβάδες με χρώμα για την επέτειο

Η σύλληψη απλή και μεγαλειώδης. «Οι ακτιβιστές του Led by Donkeys» μοιραστήκαν στις δύο πλευρές του οδοστρώματος μπροστά από την Ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο με σκοπό να διαμαρτυρηθούν με τον τρόπο τους για την επέτειο της εισβολής στην Ουκρανία. Με μεγάλα καρότσια οικοδόμων γεμάτα με χρώμα, μπλε από την μία, κίτρινο από την άλλη, τα άδειασαν και άφησαν τα διερχόμενα οχήματα να κάνουν όλη την δουλειά «βάφοντας» τον δρόμο με τις ρόδες τους.

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή