Πετώντας ψηλά

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γάλλος καλλιτέχνης JR υπογράφει την τεράστια εγκατάσταση ύψους 12 μέτρων και 12 μέτρων πλάτους. Το έργο που δείχνει μια αθλήτρια του άλματος σε ύψος με τίτλο «Giants:Rising Up», θα στολίζει το λιμάνι του Χονγκ Κονγκ μέχρι τις 23 Απριλίου. EPA/JEROME FAVRE

Πετώντας ψηλά-1

REUTERS/Kim Kyung-Hoon

Τεχνική νοημοσύνη για πλάκες

Στην αλυσίδα σούσι Kura Shusi του Τόκιο που τα εδέσματα περνούν στην σειρά και σερβίρονται οι πελάτες, τα πράγματα θα αλλάξουν. Μάλιστα θα προσθέσουν και άλλη τεχνολογία και αυτή την φορά ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει. Η τεχνητή νοημοσύνη θα τεθεί στην υπηρεσία του εστιατορίου, έτσι ώστε με κάμερες να προλάβουν την επόμενη πλάκα που θα επιχειρήσει κάποιος να κάνει όπως το video που έγινε viral με τον πελάτη που έγλυφε το μπουκάλι της σόγιας σε ένα από τα εστιατόρια του Τόκιο με τους επόμενους να το χρησιμοποιούν ανυποψίαστοι.

Πετώντας ψηλά-2

EPA/NINA PROMMER

Πάντα κούκλες

Για χρόνια πόζαραν μαζί ως διάσημα και γνωστά με το ονοματεπώνυμό τους μοντέλα. Η Eva Hez rigova και ηHelena Christensenποζάρουν μαζί και πανέμορφες όπως πάντα στο πάρτι του Vanity Fair αμέσως μετά την απονομή των Οσκαρ στο Μπέβερλι Χιλς.

Πετώντας ψηλά-3

NOEL CELIS/Pool via REUTERS

Ο μαέστρος

Με δεξιοτεχνικές κινήσεις και θυμίζοντας περισσότερο διευθυντή ορχήστρας, ένας εργαζόμενος κλείνει και για φέτος το συνέδριο του Κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας σφαλίζοντας τις κόκκινες κουρτίνες της Μεγάλης Αίθουσας του Λαού στο Πεκίνο.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή