Καλλονή

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι περισσότεροι περίμεναν να δουν τους Ράιαν Γκόσλινγκ και την Μαργκοτ Ρόμπι που προωθούσαν την νέα τους ταινία Barbie, από την Warner Bros. Ομως στον ίδιο χώρο, στο CinemaCon, το επίσημο Συνέδριο της Εθνικής Ενωσης Ιδιοκτητών Θεάτρου στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, βρέθηκε και η Ζεντάγια για να προωθήσει την ταινία της Dune.REUTERS/Steve Marcus

Καλλονή-1

REUTERS/Anton Vaganov

Παρέλαση

Τρέχουν τα κορίτσια ανάμεσα στις πρόβες σε πλατεία της Αγίας Πετρούπολης. Αλλα προβάρουν τα βαλς και τους χορούς της νίκης, άλλα περιμένουν υπομονετικά στις γραμμές τους. Ολοι και όλες όμως βρίσκονται επί ποδός για να επαναλάβουν ξανά και ξανά το βάδην έτσι ώστε η παρέλαση για την ημέρα της νίκης στην Ρωσία να είναι μεγαλειώδης.

Καλλονή-2

AP Photo/Kin Cheung

Δημοπρασία

Το στέμμα που φορούσε ο Φρέντι Μέρκιουρι στην τελευταία συναυλία των Queenτο 1986 είναι ένα από τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν από τον οίκο Sotheby’s και που ανήκαν στον διάσημο μουσικό. Η τιμή του στέμματος υπολογίζεται να κυμανθεί από 75 με 100 χιλιάδες ευρώ.

Καλλονή-3

REUTERS/Phil Noble/Pool

Ο Κάρολος στην Γιουροβίζιον

Οι δυό τους άναψαν την σκηνή, όλο χαρά. Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα βρέθηκαν στην M&S Bank Arena του Λίβερπουλ που θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός της Γιουροβίζιον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT