Θερμοκρασίες καλοκαιριού

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλογα, άμαξες και στολισμένοι ιππείς για την ετήσια εκδήλωση του Απρίλη στην Σεβίλλη. Το μόνο παράδοξο ήταν οι θερμοκρασίες που σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία της Ισπανίας άγγιξε τους 38 βαθμούς Κελσίου «μια τυπική καλοκαιρινή ημέρα» όπως ανέφεραν, κάνοντας ζώα και ανθρώπους να ψάχνουν λίγη δροσιά ή μια βουτιά στην θάλασσα για αυτόν τον καύσωνα που ήρθε απότομα. AP Photo/Santi Donaire

Θερμοκρασίες καλοκαιριού-1

AP Photo/Fatima Shbair

Η ώρα της συλλογής

Με καπνό τις ηρεμούν για να αποφύγουν τα τσιμπήματα την ώρα που οι μελισσοκόμοι της Παλαιστίνης ετοιμάζονται να συλλέξουν το πολύτιμο μέλι τους στην Ράφα της Γάζας.

Θερμοκρασίες καλοκαιριού-2

AP Photo/Matthias Schrader

Φημισμένη παραγωγή

Ξεσκεπάζουν το χώμα και τα συλλέγουν κομμάτι κομμάτι. Η αεροφωτογραφία καλύπτει μόνο ένα μέρος της τεράστιας παραγωγής βόρεια του Μονάχου που φημίζεται για τα πεντανόστιμα σπαράγγια της, τα καλύτερα όπως λένε στην Γερμανία.

Θερμοκρασίες καλοκαιριού-3

EPA/WU HAO

Φύτεψε ένα δένδρο

Στην οικολογική ζώνη Engebei ο άνθρωπος τα έχει βάλει με την φύση. Η περιοχή βόρεια της περιοχής Kubuqi και νότια του Κίτρινου ποταμού ερημοποιούνταν με τα χρόνια. Μέχρι που τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες οι άνθρωποι αποφάσισαν να αλλάξουν το τοπίο. Πάνω από 6 εκατομμύρια δένδρα και 30.000 θάμνους έχουν φυτέψει αποκλειστικά εθελοντές από την Κίνα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο όπως οι εικονιζόμενοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT