Επιστροφή

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καιρό είχε να φανεί η Aishwarya Rai, η εστεμμένη (σε καλλιστεία) διάσημη ηθοποιός της Ινδίας και το έκανε στις Κάννες και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του τελευταίου Indiana Jones and the Dial of Destivny» που προβλήθηκε εκτός διαγωνισμού. REUTERS/Yara Nardi

Επιστροφή-1

REUTERS/Cathrin Mueller

Γενέθλια

Τα 120 της χρόνια θα γιορτάσει η φημισμένη Harley-Davidson και στο Αμβούργο ετοιμάζονται. Πρώτες και καλύτερες καλεσμένες οι κυρίες που αγάπησαν την μοτοσυκλέτα όπως η ηλικίας 55 ετών εικονιζόμενη Martina Heitzigλάτρης της Harley-Davidsonκαι ιδιοκτήτρια φορτηγού.

Επιστροφή-2

REUTERS/Aleksandra Szmigiel

Η καλομάνα

Η ιστορία παλιά, παμπάλαια. Ο Νικόλαος Γύζης το αποτύπωσε στον πίνακά του η «Καλομάνα» όπου η μητέρα ενός μωρού το δίνει να το θηλάσει μια άλλη που μπορεί να το θρέψει με το γάλα της. Το ίδιο συμβαίνει τώρα και στην Πολωνία όπου η τράπεζα μητρικού γάλατος της χώρας προσφέρει πολύτιμη τροφή στα μωρά των προσφύγων από την Ουκρανία.

Επιστροφή-3

REUTERS/Francis Mascarenhas

Ξηρασία

Αντιμέτωποι με ελλείψεις νερού βρίσκονται στην περιοχή Telamwadi κοντά στο Μουμπάι με τα πηγάδια να ξεραίνονται και τις γυναίκες να κουβαλούν από όπου βρουν, νερό σε δοχεία για τις ανάγκες του σπιτιού.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή