Μεγάλη γιορτή

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι λόγοι είναι πολλοί και περισσότερο έχουν να κάνουν με την κοινωνία του Ισραήλ. Παίζουν ρόλο όμως τόσο το καλοκαίρι, όσο και η θάλασσα. Η ουσία είναι ότι το Pride Parade στο Τελ Αβίβ είναι μια μεγάλη γιορτή για όλους με μεγάλη συμμετοχή. AP Photo/Ariel Schalit

Μεγάλη γιορτή-1

EPA/Koen van Weel

Τα πλαστικά σας πίσω

Είναι γνωστός ως Plastic Soup Serfer, και σκοπός του είναι να προστατέψει το περιβάλλον. Η σανίδα τουΟλλανδού Merijn Tinga είναι φτιαγμένη αποκλειστικά από ανακυκλωμένο πλαστικό και σήμερα ξεκινά μια διαδρομή 1.800 χιλιομέτρων με σκοπό να ξεκινήσει από το Οσλο και να φτάσει στο Λονδίνο όπου έχει μια ξεχωριστή αποστολή. Οχι μόνο να δει τον υπουργό περιβάλλοντος αλλά να επιστρέψει και τα πλαστικά που έχουν ταξιδέψει από την Αγγλία στην Σκανδιναβία και τα έχει κολλήσει στην σανίδα του.

Μεγάλη γιορτή-2

Will Zammit-Miller via AP

Δυστοπίες

Το φως που θυμίζει την ταινία blade runner προσπαθούν να κρύψουν, δάσκαλος και μαθητές στο Pelham Memorial High School, ενώ το μοναδικό ευκρινές αντικείμενο μέσα στην τάξη είναι η οθόνη του υπολογιστή, καθώς ο καπνός από τις φωτιές στον Καναδά έχει καλύψει την Νέα Υόρκη.

Μεγάλη γιορτή-3

EPA/ADAM VAUGHAN

Αναδρομική

Τα τριάντα χρόνια καριέρας του συμπυκνώνονται στην έκθεση «Erwin Wurm: Trap of the Truth» στο Πάρκο Γλυπτικής στο Γιορκσάιρ. Η έκθεση που ξεκινά στις 10 Ιουνίου περιλαμβάνει 19 γλυπτά που εκτίθενται στον ανοιχτό χώρο και 55 σαν το εικονιζόμενο «Truck II» στον εκθεσιακό χώρο του πάρκου.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή