Διαφημιστική πινακίδα στην πρωθυπουργική κατοικία

Διαφημιστική πινακίδα στην πρωθυπουργική κατοικία

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλαξε αριθμό η κατοικία του πρωθυπουργού στην Ντάουνινγκ Στρίτ και δεν είναι πια στο 10 του δρόμου. Με αφορμή την Τεχνολογική Εβδομάδα του Λονδίνου ο αριθμός της πρωθυπουργικής κατοικίας έγινε δυαδικός, 010101.. σε μια πρώτης τάξης διαφήμιση για την εκδήλωση. Στην φωτογραφία ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ.

Διαφημιστική πινακίδα στην πρωθυπουργική κατοικία-1

AP Photo/Andy Wong

Στο στάδιο των εργατών

Ολη η Κίνα βρίσκεται στην δίνη του Μέσι και της Εθνικής της Αργεντινής με το κατάστημα με τα επίσημα προϊόντα στο γαλανόλευκο της χώρας στο Πεκίνο να ξεπουλούν σε ταχύτατους ρυθμούς. Ετσι λοιπόν δημοσιογράφοι ψάχνουν για ένα καλό πλάνο του μεγάλου αστέρα που θα εμφανιστεί σήμερα στο ανακαινισμένο Γήπεδο των Εργατών για ένα φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Αυστραλίας.

Διαφημιστική πινακίδα στην πρωθυπουργική κατοικία-2

AP Photo/Manish Swarup

Βοήθεια για τον διαλογισμό

Αν δεν το είχατε σκεφτεί ποτέ και παλεύατε να μαζέψετε το μυαλό σας μήπως και καταφέρετε να διαλογιστείτε και να βγάλετε μια ακόμη ημέρα στην δουλειά και στο σπίτι, οι Ινδοί της φωτογραφίας (που μάλλον ξέρουν καλύτερα) σας δείχνουν τον τρόπο με μια μπλούζα ή ένα πανί στο κεφάλι τους για να βοηθήσουν την συγκέντρωση. Η φωτογραφία είναι νωρίς το πρωί σε πάρκο του Νέου Δελχί.

Διαφημιστική πινακίδα στην πρωθυπουργική κατοικία-3

Fredrik Naumann/AP Images for PaykanArtCar

Για την Αμίνι

Θα θυμάστε το κίνημα «Woman, Life, Freedom» που ξέσπασε μετά τον θάνατο της Μάχσα Αμίνι από την αστυνομία ηθών στο Ιράν, γιατί η μαντίλα της ήταν χαλαρή και αποκάλυπτε τα μαλλιά της. Η Ιρανο- Καναδή καλλιτέχνις Simin Keramati δεν την έχει ξεχάσει και στο Οσλο και στο Freedom Forum που διεξάγεται στην πόλη, παρουσίασε το PaykanArtCar, ένα όχημα καλυμένο πλήρως με γυναικεία μαλλιά και κοτσιδάκια που τόσο σοκάρουν κάποιους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT