Υπάρχουν ακόμη

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αμφιθέατρο φτιαγμένο αποκλειστικά για το Μεγάλο Τσίρκο της Μόσχας, μπορεί να φιλοξενήσει 3.400 θεατές. Το Τσίρκο ιδρύθηκε το 1971 και έχει τουλάχιστον 300 άτομα καλλιτεχνικό προσωπικό με σκοπό να παρουσιάσει μια άρτια παράσταση στο κοινό που περιλαμβάνει κλόουν, μάγους, ακροβάτες και δυστυχώς ζώα. Στην φωτογραφία ο θηριοδαμαστής Vladislav Goncharov επιδεικνύει την υπομονή του λιονταριού να κρατάει το κεφάλι του κυρίου με το μαστίγιο, μέσα στο στόμα του.

Υπάρχουν ακόμη-1

AP Photo/Wilfredo Lee

Ζέστη υπό βροχή

Με το τεράστιο σώμα του να είναι καλυμμένο από το νερό στην διάρκεια μιας ξαφνικής νεροποντής και την προβοσκίδα του έξω, ένας ασιατικός ελέφαντας κάνει οικονομία δυνάμεων για να ανταπεξέλθει στο κύμα καύσωνα στον Ζωολογικό Κήπο του Μαιάμι. Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία τουλάχιστον 111 εκατομμύρια κάτοικοι των ΗΠΑ είναι αντιμέτωποι με υψηλές θερμοκρασίες.

Υπάρχουν ακόμη-2

Kevin Christopherson @ Enci Media via TMX/via REUTERS

Οταν δεν ξέρεις πόσο τυχερός είσαι

Μόνο αν αναγνωρίσουν τους εαυτούς τους στο βίντεο θα καταλάβουν ότι περιμένοντας το κύμα και κουβεντιάζοντας πάνω στην σανίδα τους, ήταν τόσο επικίνδυνο. Και όμως οι επιθέσεις καρχαρία στις ΗΠΑ αν και δεν ήταν κάτι σπάνιο έχουν αυξηθεί με τις αρχές να σηκώνουν drones πάνω από τις παραλίες για να προστατέψουν τον κόσμο που κολυμπάει. Μόνο στην Νέα Υόρκη έχουν καταγραφεί 13 επιθέσεις τα τελευταία δύο χρόνια, περισσότερες από όσες υπάρχουν στο αρχείο των 175 χρόνων του Ατλαντικού Ινστιτούτου για τους καρχαρίες.

Υπάρχουν ακόμη-3

REUTERS/Violeta Santos Moura

Ασθενείς από την ζέστη

Το κύμα του καύσωνα σαρώνει την Ισπανία με θύματα τόσο τα ζώα των καταφυγίων (που υποφέρουν και από την έλλειψη εθελοντών λόγω θέρους) όσο και τα άγρια ζώα και πουλιά, όπως αυτός ο αυτοκρατορικός αετός της Ισπανίας που βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και φύλαξης Tres Cantos, άρρωστος και αυτός από την ζέστη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT