Επιδείξεις ασφάλειας

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχει σημασία που η παραλία είναι τουριστική και γεμάτη κόσμο. Αυτή δεν κινδυνεύει ή δεν πρέπει να σωθεί από τον εχθρό; Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι βατραχάνθρωποι και αποβιβάστηκαν στην παραλία Icacos του Ακαπούλκο για να επιδείξουν το αξιόμαχο της ομάδας στους δίνοντας τρομερά πλάνα στους τουρίστες. 

Επιδείξεις ασφάλειας-1

AP Photo/Natacha Pisarenko

Φημισμένο κρέας

Οι περισσότεροι ξέρετε το κρέας Angus, ίσως το βλέπετε στην βιτρίνα του κρεοπώλη σας. Να λοιπόν μια κούκλα αγελάδα Angus που την σαπουνίζουν για να συμμετάσχει στην ετήσια έκθεση Rural Society στο Μπουένος Αίρες.

Επιδείξεις ασφάλειας-2

EPA/BILAWAL ARBAB

Καινοτομία

Εναν έλικα ετοιμάζεται να βάλει στο αυτοσχέδιο κλιματιστικό ο νεαρός εργάτης στην Πεσαβάρ. Τα μέσα λιτά αλλά αποτελεσματικά. Ηλιακά τα εικονιζόμενα τοπικά κλιματιστικά που γυρίζουν την έλικα όσο υπάρχει ο ήλιος που ζεσταίνει στους 44 βαθμούς την πόλη.

Επιδείξεις ασφάλειας-3

EPA/RUNGROJ YONGRIT

Για μαζική παραγωγή

Από το 2009 η εταιρία  CT Asia Robotics κατασκευάζει τα ρομπότ Dinsaw με σκοπό την βοήθεια αποκλειστικά των ηλικιωμένων καθώς η Ταϊλάνδη όπως και οι περισσότερες χώρες στην Ασία είναι αντιμέτωπες με το πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού. Τα νέα ρομπότ που κατασκευάζονται έχουν ενσωματωμένες τρεις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για φωνή, αναγνώριση προσώπου και επαναλαμβανόμενες κινήσεις και σύντομα ετοιμάζονται για μαζική παραγωγή με σκοπό τις υπηρεσίες υγείας αλλά και εστιατόρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT