Το πορτραίτο της Οπρα Γουίνφρεϊ

Το πορτραίτο της Οπρα Γουίνφρεϊ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν χθες λίγο πριν κλείσει τα 70 της χρόνια, με την ίδια να μένει έκπληκτη εμπρός από τον πίνακά της όταν έφυγε το λευκό πανί που τον κάλυπτε. Σε μια λαμπρή τελετή στηνΕθνική Πινακοθήκη Smithsonianέγιναν τα αποκαλυπτήρια του πορτραίτου της δημοσιογράφου, παρουσιάστριας, παραγωγού και μιας από τις επιδραστικότερες γυναίκες της Αμερικής και όχι μόνο. Η Οπρα Γουίνφρεϊ ποζάρει στον κήπο του σπιτιού της φορώντας μια τουαλέτα από ταφτά σε μωβ χρώμα (που για εκείνη έχει ιδιαίτερη σημασία) και κρατώντας ένα κλαδί ελιάς. Τον πίνακα υπογράφει ο Shawn Michael Warren και θα εκτεθεί μαζί με τα πορταίτα των σημαντικότερων ανθρώπων των ΗΠΑ. REUTERS/Kevin Lamarque

Το πορτραίτο της Οπρα Γουίνφρεϊ-1

REUTERS/Hollie Adams

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Γενική πρόβα με τα κοστούμια τους φορεμένα, τα πρόβατα και τους γαϊδάρους αλλά και τους ίδιους να έχουν μπει στο πετσί του ρόλου τους, έγιναν στο Guilford της Βρετανίας για την αναπαράσταση της γέννησης του Χριστού στο Wintershall.

Το πορτραίτο της Οπρα Γουίνφρεϊ-2

EPA/CAROLINE BREHMAN

Ο Ε. Τ.

Πάνε τουλάχιστον 40 χρόνια από την διάσημη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ που συνάρπασε μικρούς και μεγάλους. Ισως αυτός είναι και ο λόγος που η μηχανική κούκλα του Ε.Τ φαίνεται τόσο ταλαιπωρημένη. Οπως και να έχει θα δημοπρατηθεί μαζί με άλλα κινηματογραφικά αναμνηστικά από τον οίκο Julien’s στην Καλιφόρνια.

Το πορτραίτο της Οπρα Γουίνφρεϊ-3

EPA/CAROLINE BREHMAN

Πολυτέλεια στο Λας Βέγγας

Ενα νέο ξενοδοχείο και φυσικά καζίνο είναι έτοιμο να ανοίξει αύριο στο Λας Βέγγας, το Fontainebleau Las Vegas, από όπου και η φωτογραφία με ένα από γλυπτά στην είσοδό του με τίτλο «History of Suspended Time» του Gonzalo Lebrija. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT