Καλές γνώσεις από την Νότιο Κορέα

Καλές γνώσεις από την Νότιο Κορέα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στολή και χωρίς παπούτσια μέσα στον χώρο του νηπιαγωγείου, οι μικροί μαθητές παίρνουν ένα βασικό μάθημα δημοκρατίας. Με αφορμή τις βουλευτικές εκλογές στην χώρα στις 10 Απριλίου, η τοπική οργάνωση που είναι υπεύθυνη για την διοργάνωση τους, ενέταξε και ένα μάθημα εκλογών όχι στο δημοτικό, αλλά στα νηπιαγωγεία της περιοχής Incheon.

Καλές γνώσεις από την Νότιο Κορέα-1

AP Photo/Matt Rourke

Γυναικεία πάλη

Μια παράξενη είδηση έρχεται από τις ΗΠΑ και με αφορμή τους αθλητικούς αγώνες των γυμνασίων. Η πάλη, η παλιά καλή παραδοσιακή πάλη, είναι το άθλημα με την μεγαλύτερη διάδοση στην χώρα στα γυμνάσια μεταξύ των κοριτσιών. Στην φωτογραφία αθλήτριες από το τοπικό πρωτάθλημα στο Hershey.

Καλές γνώσεις από την Νότιο Κορέα-2

REUTERS/Toby Melville

Σερφ στο ποτάμι

Είναι μια και μοναδική φορά που δεκάδες σέρφερ ντυμένοι με τις στολές τους ανεβαίνουν στο ποτάμι του Σέβερν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να καβαλήσουν το μεγάλο κύμα. Μάλιστα κύμα, καθώς ένα μοναδικό φυσικό φαινόμενο που έχει να κάνει με τον σεληνιακό κύκλο, δημιουργεί κύμα που ανεβαίνει στις εκβολές του ποταμού και στέλνει τους σέρφερ ψηλά ανάμεσα στις καταπράσινες όχθες της περιοχής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή