Ανοιξη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρώτη ημέρα της άνοιξης και επίσημα σήμερα και στην Νότιο Κορέα την υποδέχτηκαν με χιονόπτωση ισχυρή που κάλυψε την περιοχή Daegwallyeong με είκοσι πόντους χιόνι.

Ανοιξη-1

REUTERS/Sarah Meyssonnier

Γιαπωνέζικη άνοιξη

Στο Παρίσι η Saiki Kukuri μαζί με την φίλη της αποφάσισαν να δώσουν γιαπωνέζικο χρώμα μπροστά από τις ανθισμένες κερασιές στον βοτανικό κήπο Jardin des Plantes, παίζοντας μουσική με παραδοσιακά όργανα της πατρίδας τους.

Ανοιξη-2

EPA/DANIEL IRUNGU

Ζύγισμα στην Σομαλία

Με τρεις δεκαετίες συγκρούσεων, 3.8 εκατομμύρια εκτοπισμένους και την Ισλαμιστική οργάνωση Al Shabab να ελέγχει τεράστιες κεντρικές περιοχές της χώρας, το σύστημα υγείας της Σομαλίας έχει μόνο ελλείψεις. Ετσι στις πρόχειρες κλινικές που δημιουργούνται κοντά στους καταυλισμούς, τα παιδιά ζυγίζονται, καθώς υπάρχει και μεγάλη έλλειψη σε τρόφιμα και οι γιατροί προσπαθούν να ακολουθήσουν ένα τυπικό πρόγραμμα εμβολιασμού.

Ανοιξη-3

REUTERS/Stelios Misinas

Ενα νέο μωρό στην Ελλάδα

Εδώ έγιναν τα γεννητούρια και συγκεκριμένα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, είδε το πρώτο φως ένας μικρός πυγμαίος ιπποπόταμος.

Ανοιξη-4

REUTERS/Stevo Vasiljevic

Από τον Κόλπο του Μεξικού στο Μαυροβούνιο

Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα της κλιματικής αλλαγής. Τα μπλε καβούρια (Callinectes sapidus) του Ατλαντικού Ωκεανού και του Κόλπου του Μεξικού εντοπίζονται πια μετά την αύξηση της θερμοκρασίας των υδάτων και στην Ανδριατική θάλλασα και την περιοχή Kotor του Μαυροβουνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή