Πασχαλινά αυγά με θέμα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να πλησιάζουν, οι ζαχαροπλάστες του Παρισιού βρήκαν νέα έμπνευση. Ή, ακόμη καλύτερα, βρήκαν ιδέες να συνδυάσουν την παραδοσιακή γιορτή του Πάσχα με τα κουνελάκια και τα σοκολατένια αυγά, με το αθλητικό πνεύμα της Ολυμπιάδας και ιδού. Λαχταριστά και πεντανόστιμα από το «La Maison du Chocolat», με την υπογραφή του Nicola Cloiseau.

Πασχαλινά αυγά με θέμα-1

AP Photo/Rajesh Kumar Singh

Ανοιξη

Με χρώμα γιορτάζουν την επίσημη ημέρα της άνοιξης στην Ινδία. Το Holi είναι η πιο διάσημη γιορτή με τις πολύχρωμες πούδρες να πασπαλίζουν ανθρώπους, όπως συμβαίνει και στα κορίτσια της φωτογραφίας που ξεκίνησαν τους εορτασμούς στο σχολείο τους στο Lucknow.

Πασχαλινά αυγά με θέμα-2

REUTERS/Mike Blake

Τουριστικός προορισμός: Νεραγκούλες

Οι ποικιλία των χρωμάτων τους δεν έχει αντίπαλο. Βαθιά χρώματα από το λευκό μέχρι το μπλε και το σκούρο μπορντό, με κάθε φυτό να βγάζει τεράστια ποσότητα ανθών. Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά και για τη χαρά της άνοιξης, οι τουρίστες επισκέπτονται τις καλλιέργειες Flower Fields στην Καλιφόρνια.

Πασχαλινά αυγά με θέμα-3

AP Photo/Rodrigo Abd

Η διακυβέρνηση του Μιλέι

Εχουν περάσει εκατό ημέρες από τότε που ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής ανέλαβε τα ηνία και καθημερινά οι ουρές των ανθρώπων που δεν έχουν να φάνε και περιμένουν στωικά έξω από συσσίτια όλο και μεγαλώνει, μαζί με τον πληθωρισμό. Το ίδιο συμβαίνει και με τα νερά του Rio de la Plata, που δεν λέει να λυπηθεί τους κατοίκους, με αποτέλεσμα τα περίχωρα του Μπουένος Αιρες να έχουν πλημμυρίσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή