Προσλήψεις στην Ιαπωνία

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οχι έναν, όχι εκατό, αλλά 2.600 νέους υπαλλήλους προσέλαβε ο όμιλος εταιριών Japan Airlines Group (JAL). Φυσικά για να είμαστε δίκαιοι οι υπάλληλοι θα διανεμηθούν στις 40 εταιρίες του ομίλου, που με αφορμή το νέο οικονομικό έτος που ξεκίνησε στην Ανατολή, παρουσιάστηκαν όλοι μαζί στο αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο γιορτάζοντας την πρόσληψή τους και την παρουσίασή τους, πετώντας χάρτινα αεροπλανάκια.

Προσλήψεις στην Ιαπωνία-1

AP Photo/Denes Erdos

Πασχαλιάτικα έθιμα

Είναι ένα έθιμο διαδεδομένο στην κεντρική Ευρώπη. Αμέσως μετά το Πάσχα οι άνθρωποι γιορτάζουν την άφιξη της άνοιξης με ένα εξαγνισμό, και με την ροή των νερών να καθαρίζει τα πάντα. Στην φωτογραφία άνδρες με παραδοσιακές στολές καταβρέχουν τα κορίτσια του χωριού Holloko στην Ουγγαρία.

Προσλήψεις στην Ιαπωνία-2

AP Photo/Esteban Felix

Πάσχα για όλους

Γιόρτασαν και τα ζώα στον ζωολογικό κήπο Buin της Χιλής. Οι άνθρωποι του πάρκου γέμισαν αβγά, μικρά και μεγάλα με λιχουδιές ανάλογες για το κάθε είδος και τα μοίρασαν στα κλουβιά των ζώων.

Προσλήψεις στην Ιαπωνία-3

AP Photo/Louise Delmotte

Τίτλοι τέλους στο Χονγκ Κόνγκ

Το «Mount Zero» ήταν ένα ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο στο Χονγκ Κονγκ. Ηταν, γιατί την Κυριακή το βράδυ εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης συγκεντρώθηκαν έξω από την πόρτα του σε ένδειξη συμπαράστασης, καθώς κατέβασε για πάντα ρολά. Χρειάστηκαν δεκάδες ανώνυμα παράπονα που οδήγησαν σε σχεδόν εβδομαδιαίες εφόδους της αστυνομίας στο βιβλιοπωλείο για να αναγκάσουν τους ιδιοκτήτες του να παραιτηθούν από την λειτουργία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT