Η ώρα της συγκομιδής

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μικρά παιδιά περπατούν ανάμεσα στα πορτοκαλί χωράφια συλλέγοντας τα άνθη. Είναι η ώρα της συγκομιδής της καλέντουλας στην Αίγυπτο και οι ανθισμένες εκτάσεις αντικαθιστούνται από κομμένα άνθη που μένουν στον ήλιο για να ξεραθούν. Η συγκομιδή προορίζεται για εξαγωγές και χρήση τόσο στην κοσμετολογία όσο και την φαρμακευτική.

Η ώρα της συγκομιδής-1

EPA/SEM VAN DER WAL

Οι Κόκκινοι μπερέδες

Ξεχάστε τα πεδία βολής, οι Κόκκινοι μπερέδες του Ολλανδικού στρατού κάνουν τις ασκήσεις τους στο πλαίσιο του BEVOSEAL αποκλειστικά μέσα στην πόλη του Ernhem, όπως ο εικονιζόμενος στρατιώτης που κατεβαίνει τον καθεδρικό του Αγίου Ευσέβιου.

Η ώρα της συγκομιδής-2

REUTERS/Andrew Hofstetter

Βιβλίο για εκατομμύρια

Είναι από τα παλαιότερα βιβλία παγκοσμίως. Ο κώδικας Crosby -Schoyen όπως είναι γνωστός βγαίνει σε δημοπρασία στην Νέα Υόρκη και η τιμή του υπολογίζεται να αγγίξει τα 2,6 εκατομμύρια δολάρια.

Η ώρα της συγκομιδής-3

AP Photo/Ramon Espinosa

Προπόνηση

Στιγμές χαλάρωσης και τεντωμάτων για μια από τις πιο καλές ομάδες ελληνορωμαϊκής πάλης στον κόσμο. Οι Κουβανοί αθλητές προετοιμάζονται για την ολυμπιάδα με τον συναθλητή τους Lopez Nunez να προσπαθήσει να διεκδικήσει το τελευταίο μετάλλιο της καριέρας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή