Τον θυμάστε;

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δοκιμές μπύρας κάνουν λίγο πριν την έναρξη επίσημων συναντήσεων και εξαντλητικών συνομιλιών. Ο Αμερικανός πρέσβης στην Κίνα, Νίκολας Μπέρνς (έχει υπηρετήσει το αντίστοιχο πόστο του πρέσβη και στην Ελλάδα) τσουγκρίζει το ποτήρι του με την υπουργό οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν που βρίσκεται στην χώρα για επίσημη επίσκεψη, στην ζυθοποιεία Jing -A στο Πεκίνο.

Τον θυμάστε;-1

REUTERS/Jenna Zucker

Ρεκόρ στην σκιά της έκλειψης

Την στιγμή που η περιοχή έχει κατακλυστεί από ορδές «κυνηγών εκλείψεων» έγινε και το ρεκόρ Γκίνες. 309 άνθρωποι όλοι ντυμένοι ως ήλιοι (μουσκεμένοι από τους καταρράκτες) μπήκαν στην επίσημη λίστα των Γκίνες λίγο πριν ο ήλιος σκοτεινιάσει. Ολα αυτά στους καταρράκτες του Νιαγάρα.

Τον θυμάστε;-2

AP Photo/Armando Franca

Ιδιωτικές στιγμές παγωνιών

Οι περισσότεροι επισκέπτες πηγαίνουν στο μουσείο Primenta Palace της Λισαβώνας για να τα δουν να περπατούν με τα τεράστια φτερά τους ανοιγμένα. Οχι ο κύριος της φωτογραφίας που είχε την τύχη να τα απολαύσει σε μια λιγότερο μεγαλειώδη (για εκείνον) αλλά σπάνια στιγμή ζευγαρώματος παγωνιών.

Τον θυμάστε;-3

EPA/FABIO FRUSTACI

Αθλητικά παπούτσια

Για την νέα της ταινία «Challangers» βρέθηκε στην Ρώμη η αμερικανίδα ηθοποιός Zendaya και αν και το φόρεμα όπως πάντα αναδείκνυε το καλλίγραμο σώμα της, την προσοχή των φωτογράφων έκλεψαν τα παπούτσια της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή