Βόλτα στην φύση, μέσα στην πόλη

Βόλτα στην φύση, μέσα στην πόλη

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καφέ σε θερμός από το σπίτι, άνετα παπούτσια και ρούχα, μια ομπρέλα στο σακίδιο, γιατί ακόμη ο καιρός στην Δανία είναι απρόβλεπτος. Ο κύριος της φωτογραφίας και πολλοί, πολλοί άλλοι, επισκέφθηκαν το ολάνθιστο από τις γιαπωνέζικες κερασιές με την απίστευτη ανθοφορία, πάρκο του νεκροταφείου Bispebjerg στην Κοπεγχάγη για να έρθουν κοντά στην φύση, κάτι που στην χώρα τους φροντίζουν να απολαμβάνουν στο μέγιστο.

Βόλτα στην φύση, μέσα στην πόλη-1

EPA/ADAM VAUGHAN

Κίτρινος συναγερμός

Ισχυροί άνεμοι και μεγάλα κύματα χτυπούν τους βραχίονες του λιμανιού του New Brighton καθώς η καταιγίδα Pierrick πλησιάζει την περιοχή αναγκάζοντας την μετεωρολογική υπηρεσία της Βρετανίας να εκδόσει κίτρινο συναγερμό.

Βόλτα στην φύση, μέσα στην πόλη-2

REUTERS/Pierre Albouy

Ρολόγια θαύματα

Ο,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η σύγχρονη ωρολογοποιία θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες στην Γενεύη και στην έκθεση Watches and Wonders της πόλης, με τον κύριο της φωτογραφίας να στολίζει την κατά τα άλλα παραδοσιακή φορεσιά του με σύγχρονα ρολόγια και λουράκια.

Βόλτα στην φύση, μέσα στην πόλη-3

REUTERS/Agustin Marcarian

Τρυφεροί αποχαιρετισμοί

Ο Diego Mazzol, 24 χρονών δίνει ένα φιλί στην Calu την λιονταρίνα, που τρίβεται στον φράχτη της φυλακής της για να είναι κοντά του. Λιοντάρια και τίγρεις, ανάμεσα σε αυτά και η εικονιζόμενη Calu θα ταξιδέψουν από την Αργεντινή όπου βρίσκονται σήμερα, σε καταφύγιο αγρίων ζώων στην Ινδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή