Αστέρι για έναν αστέρα της μουσικής

Αστέρι για έναν αστέρα της μουσικής

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δικό του αστέρι στην Λεωφόρο της δόξας στο Λος Αντζελες, εκεί που οι κινηματογραφικοί αστέρες αφήνουν το όνομά τους για πάντα, απέκτησε ο Lang Lang. O σούπερ σταρ πιανίστας από την Κίνα πόζαρε όλος καμάρι με την σύζυγό του και τους γονείς του (αριστερά ο μπαμπάς με αθλητική ενδυμασία και κόκκινες πινελιές και δεξιά η μητέρα με βραδινό ένδυμα) ενώ δίπλα του η σύζυγός του.

Αστέρι για έναν αστέρα της μουσικής-1

EPA/ANATOLY MALTSEV

Unboxing στο μουσείο

Ηρθε και επισήμως η άνοιξη στην Αγία Πετρούπολη με τα αγάλματα να βγαίνουν από τα μεταλλικά κουτιά τους που ήταν όλο τον χειμώνα για να προστατευτούν από τον βαρύ χιονιά της περιοχής. Το Catherine Palaceκαι το μουσείο Tserskoye Selo έχουν μια από τις μεγαλύτερες συλλογές γλυπτών στην Ρωσία.

Αστέρι για έναν αστέρα της μουσικής-2

REUTERS/Evelyn Hockstein

Συναυλία για λίγους

Είναι ένα από τα προνόμια αυτών των λίγων που πραγματικά αξίζει να ζηλέψεις. Κάθε φορά που θα δωθεί ένα επίσημο δείπνο προς τιμή κάποιου ξένου ηγέτη, έχει προηγηθεί μια μικρή συναυλία για τους καλεσμένους. Αυτή την φορά για την επίσκεψη του Ιάπωνα πρωθυπουργού, είχαν την δυνατότητα να ακούσουν τον Πολ Σίμον που έφτασε στον Λευκό Οίκο μαζί με τις κιθάρες του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή