Σους μπρε

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παραίνεση ανήκει στην ασπρόμαυρη τηλεοπτική Λωξάντρα και όσα δεν ήθελε να ακούγονται. Οι Τούρκοι αστυνομικοί με τα πολιτικά που βρίσκονταν για να περιφρουρήσουν την επίσκεψη του Γερμανού Προέδρου Φράνκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στο σιδηροδρομικό σταθμό Sirkeci της Κωνσταντινούπολης, απλά φίμωσαν στο στόμα τους διαδηλωτές που τόλμησαν να φωνάξουν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης.

Σους μπρε-1

REUTERS/Anton Vaganov

Ρόκι στην Αγία Πετρούπολη

Με το πιο δύσκολο και ανορθόδοξο τρόπο ένας άνδρας γυμνάζεται σέρνοντας ένα καρότσι γεμάτο με σακούλες τσιμέντου σε πάρκο της πανέμορφης ρωσικής πόλης. 

Σους μπρε-2
REUTERS/Toby Melville

Το λαχείο του «The Black Dog»

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν φανταζόταν ο ιδιοκτήτης της pub «The Black Dog» ότι θα ξυπνήσει μια μέρα (και μια μέρα μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της σούπερ σταρ Τέιλορ Σουίφτ) και θα αναφέρεται το κατάστημά του σε στίχους του ομότιτλου τραγουδιού. Κάπως έτσι η pub στο Λονδίνο γνωρίζει στιγμές δόξας που σύντομα θα συνοδευτούν με ορδές από Swifties για να φωτογραφηθούν.

Σους μπρε-3

AP Photo/Charlie Neibergall

Ο βασιλιάς της ομορφιάς

«Κολοκύθα» είναι το όνομα του σκύλου της  Shawna Anderson, από το Οκλαντ που κέρδισε το πρώτο βραβείο στα καλλιστεία που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Drake Relays Beautiful Bulldog Contest, καθώς το πανεπιστήμιο του Drake  έχει για μασκότ ένα μπουλντόγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή