Μέσα στο μυαλό του Πούτιν

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τεχνολογία ΑΙ που ανέπτυξαν οι ίδιοι, καθώς δεν βασίστηκαν στις εκατομμύρια ώρες καταγραφής του πραγματικού Πούτιν, ετοιμάζουν την νέα βιογραφία του Ρώσου ηγέτη. Ο σκηνοθέτης Patryk Vega και το ΑΙΟ Studios διαφημίζουν την ταινία ως «όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τον Βλαντιμίρ Πούτιν». Στο τρέιλερ ο Πούτιν εμφανίζεται με λερωμένες πάνες, με μεγαλομανία, με την νέα του σύζυγο (από όπου και το στιγμιότυπο που θυμίζει περισσότερο Ντάνιελ Κρέγκ στον Τζέιμς Μποντ), αλλά και αρκετές σκηνές πολέμου από την εισβολή στην Ουκρανία. Για όσους θέλουν να το δουν, θα είναι διαθέσιμο στους κινηματογράφους από το φθινόπωρο.

Μέσα στο μυαλό του Πούτιν-1

Stefan Rousseau/Pool via REUTERS

Ο Κάμερον και το αρδρευτικό κανάλι

Εχοντας αφήσει πίσω του την πρωθυπουργία και ως υπουργός εξωτερικών πια, ο Ντέιβιντ Κάμερον βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη διάρκειας πέντε ημερών στο Κιργιστάν. Εκεί μύρισε ευγενικά το μπουκέτο με τα τεράστια κόκκινα τριαντάφυλλα που του χάρισαν τα κορίτσια στην υποδοχή του κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο, ανακάτεψε τοπικό φαγητό μαζί με τον μάγειρα πάνω από ένα καζάνι και επιθεώρησε εντυπωσιασμένος το αρδρευτικό κανάλι που κατασκευάζεται στα περίχωρα του Bishkek από την εταιρία της Ουαλίας Concrete Canvas.

Μέσα στο μυαλό του Πούτιν-2

REUTERS/Ricardo Moraes

Του Αγίου Γεωργίου

Με τα αγάλματα του έφιππου Αγίου έφτασαν στην εκκλησία οι πιστοί για να γιορτάσουν και να προσευχηθούν στον Sao Jorge στις εκκλησίες του Ρίο ντε Τζανέιρο αλλά και σε όλη την Βραζιλία.

Μέσα στο μυαλό του Πούτιν-3

AP Photo/Ramon Espinosa

Η τιμωρία των χαμένων

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στην Αϊτή με τους κατοίκους να βιώνουν το χάος. Η φωτογραφία είναι από σχολείο στο Πορτ ο Πρένς όπου έχουν καταφύγει εκτοπισμένες οικογένειες από περιοχές ταραχών, με τους ενήλικους να παίζουν ντόμινο για να περάσει η ώρα και βάζοντας τα μανταλάκια της μπουγάδας πάνω στα χέρια τους κάθε φορά που χάνουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή