Ελπίδα στην παραγκούπολη

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο εικονιζόμενοςIsaac Mburu Wanyoike (αριστερά) προπονεί έναν πιτσιρικά στην ξιφασκία. ΟMburu Wanyoike πρώην μέλος συμμορίας και ο μοναδικός ξιφομάχος που συμμετέχει σε διεθνείς αγώνες για την χώρα του την Κένυα, θέλει να είναι πρότυπο για την κοινότητά του, την παραγκούπολη Huruma. Ιδρυσε το Tsavora Fencing Mtaani club και οι 45 μαθητές του προπονούνται στους δρόμους προσπαθώντας να συγκεντρώσουν χρήματα για να χρηματοδοτήσουν το άθλημά τους.

Ελπίδα στην παραγκούπολη-1

REUTERS/Anushree Fadnavis

Με τα κόκαλα των νεκρών

Διαμαρτύρονται οι αγρότες από την περιοχή Tamil Nadu της Ινδίας ζητώντας καλύτερες τιμές για τις σοδειές τους. Τιμές που πρέπει να αυξηθούν, καθώς σύμφωνα με τους εικονιζόμενους αγρότες, οδήγησαν κάποιους σε αυτοκτονία αδυνατώντας να τα βγάλουν πέρα με τις υποχρεώσεις τους, και που με τα οστά τους, (δαγκωτά) συμμετέχουν και αυτοί.

Ελπίδα στην παραγκούπολη-2

REUTERS/Stephanie Lecocq

Αθλητισμός στο Λούβρο

Μπορεί κάποιοι να αντιδράσουν με τις εικόνες αλλά για τους διοργανωτές «Run in the Louvre» είναι μέρος των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο διάσημο μουσείο με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες. Ετσι λοιπόν διοργανώνονται αθλητικές ξεναγήσεις σε σχεδιασμό του Γάλλου χορογράφου Mehdi Kerkouche από όπου βλέπουμε την γενική πρόβα!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή