Ανεπίσημα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτό το Σάββατο θα γίνουν τα εγκαίνια της υπαίθριας έκθεσης στο Bad Ragaz της Ελβετίας. Τουλάχιστον 88 καλλιτέχνες συμμετέχουν με τα έργα τους να γεμίζουν το τοπίο όπως το εικονιζόμενο «About memories II-VI» του Ισπανού γλύπτη Samuel Salcedo. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

Ανεπίσημα-1

EPA/GIAN EHRENZELLER

Αναβιώσεις

Και ενώ στην Ελλάδα τα κοινωνικά δίκτυα έχουν γεμίσει με φωτογραφίες και σχόλια από την Ακρόπολη και τους ηθοποιούς ντυμένους με αρχαιοελληνικές φορεσιές, στην Τυνησία γιορτάζουν τις «Ρωμαϊκές Ημέρες». Αλογα, άμαξες και μπόλικοι ηθοποιοί συμμετέχουν στην αναβίωση της ρωμαϊκής κατοχής στην περιοχή στο αμφιθέατρο El Djem, πλήθος κοινού. 

Ανεπίσημα-2

EPA/ABEDIN TAHERKENAREH

Για ρεκόρ

Σε μια χώρα γεμάτη απαγορεύσεις οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν και με την βοήθεια μιας άλλης γυναίκας με μαντήλα, αποφάσισαν να ζήσουν επικίνδυνα. Ετσι έπεσαν από την νέα εξέδρα με ύψος 280 μέτρα που φτιάχτηκε στον πύργο Milad στην Τεχεράνη.

Ανεπίσημα-3

REUTERS/Juha Kuisma

«Πως τους πετσόκοψες έτσι;»

Σε μια κίνηση μάρκετινγ η υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας αποφάσισε να μην φτιάξει διαφημιστικά φυλλάδια για τις εκλογές αλλά ξύλα κοπής με την εικόνα της και σύνθημα «Τώρα είναι ώρα για κοψίματα» που δημιουργήθηκαν στο Ruokalahti.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT