Μια Μαντόνα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που στην παραλία της Κόπα Καμπάνα στήνονται οι τεράστιες σκαλωσιές για φιλοξενηθεί η σκηνή αλλά και τα ηχητικά από την συναυλία της Μαντόνα που όλοι περιμένουν, η τραγουδίστρια Katherine Alldis ή αλλιώς «Monroe» καθώς αυτή μιμείται στην σκηνή,ετοιμάζεται να την υποδυθεί. Η Αμερικανή τραγουδίστρια θα ζήσει για κάποιο διάστημα ως «Μαντόνα» (άλλωστε και η Μαντόνα την Μονρόε αντέγραφε) μέχρι να περάσει η φούρια της επίσκεψης στην Βραζιλία της πραγματικής.

Μια Μαντόνα-1

REUTERS/Remo Casilli

Ανέμελη πιστή

Ολοι όσοι βρίσκονται στο ακροατήριο για να δουν ή να συναντήσουν τον Πάπα Φραγκίσκο από κοντά, έχουν περάσει μια απίστευτη διαδικασία για να βρεθούν εκεί. Στις σειρές τους λοιπόν περιμένουν στωικά την εμφάνιση του ποντίφικα με την μικρούλα να παίζει στο δάπεδο καθώς συνοδεύει τους γονείς της.

Μια Μαντόνα-2

(AP Photo/David Goldman)

Σημάδια

Τα τεράστια κουτιά που δεν έφτανε ο ήλιος από τις τέντες στο γκαζόν και τα εναπομείναντα έπιπλα, μαρτυρούν την κατάληψη των φοιτητών που πήραν θέση υπέρ των Παλαιστινίων, στο πανεπιστήμιο του Brown στην Πρόβιντενς του Ρόουντ Αϊλαντ. Την πρόθεσή τους να επιστρέψουν στις διαμαρτυρίες, μαρτυρά και το πανό που άφησαν πίσω τους οι φοιτητές μετά την είσοδο της αστυνομίας στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Μια Μαντόνα-3

REUTERS/Toby Melville

«Φυτά» στους κήπους

Το ιδανικό χώρο για να εκθέσει τα γλυπτά του βρήκε ο Βρετανός γλύπτης Marc Quinn . Τα τεράστια έργα- φυτά μπορεί να τα δει κανείς στους χώρους των κήπων Kew στο Λονδίνο όπως το εικονιζόμενο με τίτλο «Burning Desire».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή