Η πληγή του Ράκους και η θεραπεία του

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις φωτογραφίες ενός ουρακοτάγκου της Σουμάτρας μοίρασε το ίδρυμα Suaq με μια πολύ σημαντική πληφορορία. Ο Rakus πληγώθηκε στο πρόσωπο όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία και μόνος του πήγε και πήρε από ένα φυτό της περιοχής του φύλλα -το Εθνικό Πάρκο Gunung Leuser στην Ινδονησία- τα μάσησε και άπλωσε την πάστα στην πληγή του. Δύο (!) ημέρες μετά βγήκε η δεύτερη φωτογραφία που η πληγή δεν είναι καν ορατή αφήνοντας άφωνους πολλούς, όχι μόνο για την ταχύτατη ανάρρωση αλλά για την γνώση των θεραπευτικών φυτών του ζώου.

Η πληγή του Ράκους και η θεραπεία του-1

AP Photo/Charlie Riedel

Ολα έτοιμα

Το μπάνιο του κάνει ο Grand Mo The First, μετά την προπόνησή του. Το εικονιζόμενο άλογο είναι ένας από τους σημαντικούς διεκδικητές για την πιο φημισμένη ιπποδρομία στις ΗΠΑ, το Kentucky Derby που φέτος κλείνει τα 150 χρόνια του.

Η πληγή του Ράκους και η θεραπεία του-2

REUTERS/Ayman Al-Sahili

Μια εικόνα μόνο με λάθη

Με καμάρι ποζάρει ο Abdel Fattah Al Saadi μαζί με το λιοντάρι του που το αγόρασε πριν από τέσσερις μήνες και έκτοτε το μεγαλώνει στον κήπο του σπιτιού του, κάπου στην Τρίπολη της Λιβύης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT